Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Aerobedden

Aerobed

Aerobed is het merk dat staat voor comfort en luxe. Een Aerobed biedt altijd de heerlijke nachtrust die uw eigen bed ook biedt. De ontwerpers van Aerobed hebben de luchtbedden zo ontwikkeld dat deze niets onderdoet ten opzichte van andere luxe matrassen. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan deze bedden. Daarnaast bieden wij altijd scherpe aanbiedingen, zodat u bij ons tientallen euro’s bespaart op een Aerobed. Om u alvast een voorproefje te geven van onze fantastische aanbiedingen, een korte introductie van de Aerobed Comfort Superior Raised Double Luchtbed:

Aerobed Comfort Superior Raised Double Luchtbed

Dit 2 Persoons aerobed biedt u een heerlijke nachtrust tijdens kampeertrips, overnachtingen bij vrienden en andere situaties waarin u een eigen luchtbed mee moet nemen. Nooit meer hoeft u oncomfortabel op de bank van uw vrienden te slapen, of een enorm matras mee te nemen op vakantie waarvoor eigenlijk geen ruimte is. Eenmaal opgerold is dit Aerobed compact en eenvoudig mee te nemen. En u bepaalt via een handige afstandsbediening hoe hard uw Aerobed moet zijn. De ingebouwde pomp blaast het bed binnen 3 minuten op. Wanneer u tijdens het slapen vindt dat uw bed te zacht is, kunt u deze eenvoudig wat harder maken met de afstandsbediening. En is uw Aerobed te hard? Bij de ingebouwde luchtpomp kunt u geleidelijk wat lucht laten ontsnappen. De Aerobed Comfort Superior Raised is extra verhoogd waardoor u handig uit bed kunt stappen. Op dit moment is dit model in de aanbieding, dus wees er snel bij!

Service van de Online Kampeerwinkel

Wij bieden u de beste service online aan. Hebt u vragen en opmerkingen over een Aerobed uit ons assortiment? Laat het weten. Bel +31(0) 497 572 085 of stuur ons een bericht. Naast een aerobed heeft u wellicht een slaapzak of een van onze andere kampeerartikelen nodig, u kunt deze eenvoudig bestellen in ons ruime assortiment. Wij heten u ook van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk. Bestelt u een Aerobed online, dan zorgen wij er voor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis is. En is uw bestelling boven de €99,-, dan bezorgen wij gratis. Bovendien betaalt u altijd veilig online. Bestel uw Aerobed dus nu bij de Online Kampeerwinkel.