Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Barbecues

Barbecue

Uw barbecue bestelt u bij de Online Kampeerwinkel. In ons fantastische aanbod ziet u prachtige barbecues van allerlei soorten en maten. Van complete buitenkeukens tot aan een eenvoudige ketel barbecue: u vindt het in de webwinkel van de Online Kampeerwinkel. U kunt bij ons de volgende barbecues bestellen:

En dat met de beste online service en voor ongelofelijk scherpe prijzen. Wilt u profiteren en honderden euro’s besparen door de aanbiedingen van de Online Kampeerwinkel? Houd dan de webshop goed in de gaten en abonneer gratis op onze nieuwsbrief.

Professionele barbecues

Steeds meer wordt barbecuën een professie. Gevorderde hobbyisten laten zichzelf inhuren voor feesten en partijen, chefkoks gebruiken barbecues in hun professionele keuken(zoals Herman den Blijker die de Big Green Egg barbecues in zijn restaurant gebruikt) en sommige mensen proberen wat bij te verdienen door met barbecues op een ambachtelijke wijze vlees te roken. Wat van oorsprong een hobby was, wordt steeds meer op professioneel niveau uitgevoerd. In ons assortiment vindt u dan ook de professionele barbecues waarmee u allen kanten op kan. De complete buitenkeukens van Broil King en Grandhall bijvoorbeeld zijn als het ware professionele grillkeukens voor één persoon. En met een Big Green Egg kunt u zowat alle gerechten bereiden. Van het roken van vlees tot het bakken van de cake voor een taart. Kortom, met een barbecue van de Online Kampeerwinkel kunt u allen kanten op. Kijk dus snel in onze webwinkel naar de barbecue van uw dromen.

Contact

Voor meer informatie over een barbecue uit ons assortiment, neemt u contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ook een bericht achterlaten op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Hebt u de ideale barbecue gevonden? Bestel deze dan snel bij de Online Kampeerwinkel, de specialist op het web voor alle buitenrecreatie.