Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Afdek en gastank hoezen

Barbecue hoes

Met een barbecue hoes beschermt u de barbecue het hele jaar door. Bestel uw barbecue hoes van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs bij de Online Kampeerwinkel. In ons assortiment bieden wij de barbecue hoes waar u naar zoekt. Altijd handig om te hebben wanneer uw barbecue het hele jaar buiten staat. En een barbecue hoes is slechts een kleine investering. Al voor een paar tientjes bestelt u een barbecue hoes bij de Online Kampeerwinkel. Wij hebben voor specifieke modellen een barbecue hoes in ons assortiment, maar ook een universele voor verschillende barbecues is bij ons verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij ook beschermende hoezen voor gastanken.

Wanneer een barbecue hoes?

Een barbecue hoes is niet in alle gevallen noodzakelijk. Zo hebben wij voor de compacte en demontabele Cadac Skottelbraai handige tassen waarmee u de barbecue op kunt bergen. Maar sommige modellen zijn bedoeld om het hele jaar door op één plek te staan. Zoals enkele prachtige modellen van OutdoorChef en de barbecues van Grandhall en Broil King. Maar deze het hele jaar door in de buitenlucht laten staan, is niet goed voor de duurzaamheid van deze modellen. Met een barbecue hoes voorkomt u schade door invloeden van het weer en blijft uw barbecue jarenlang goed. Een barbecue hoes is dus een absolute aanrader.

Vragen en opmerkingen

Voor tips en adviezen over de juiste barbecue hoes voor uw barbecue, neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085, of laat een bericht achter op onze site en wij nemen contact met u op. U bent ook van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk, waar wij u helpen met het vinden van de juiste barbecue hoes. Uiteraard staan wij ook klaar voor al uw overige vragen en opmerkingen. Bestelt u online, dan profiteert u van onze online service:

  • Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen
  • U betaalt veilig online
  • En iedere bestelling boven de €99,- wordt gratis verzonden

Bestel uw barbecue hoes dus nu online bij de Online Kampeerwinkel. Wij zijn uw favoriete webwinkel voor alles op het gebied van buitenrecreatie.