Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Big Green Egg Barbecue

Big Green Egg

Een Big Green Egg is de ideale barbecue voor de liefhebber. Met een Big Green Egg kunt namelijk alle kanten op. Een Big Green Egg is zo ontwikkeld dat deze niet alleen als barbecue gebruikt kan worden, maar u kunt hier ook allerlei andere kookstijlen mee hanteren. Rook een heerlijke achterham of maak uw eigen pizza: met de Big Green Egg is het allemaal nodig. En de Online Kampeerwinkel is dé webshop waarop u de Big Green Egg moet bestellen. Wij bieden alle mogelijke soorten en maten aan. Bovendien vindt u in onze webwinkel allerlei handige barbecue accessoires waarmee u optimaal gebruik maakt van uw Big Green Egg. Om u een impressie te geven van wat enkele handige extra’s, zijn hier een paar voorbeelden:

 • Big Green Egg Baking Stone
  Deze steenovenplaat plaatst u in de barbecue en u kunt hier heerlijke pizza’s op bakken of uw eigen vloerbrood op maken. De Baking Stone is verkrijgbaar voor de Medium, Large en Extra Large Big Green Egg. Tevens verkrijgbaar in halve maan-vorm.
 • Big Green Egg Druippan
  Een kalkoen of kip braden? Met deze druippan maakt u heerlijk mals gevogelte klaar. Gebruik tegelijkertijd de kalkoen-/kiphouder en u hebt binnen no-time een heerlijk gerecht voor het hele gezin op tafel.
 • Big Green Egg thermostaten
  Ook beschikbaar van deze fantastische barbecue: handige thermostaten waarmee u kunt kijken of het vlees gaar is.
 • Big Green Egg Plate Setter
  Niet alleen voor zomerse gerechten, maar ook voor de winterse is de Big Green Egg ideaal. Gebruik de Plate Setter om hierop een lekker stoofpotje te bereiden, of om uw stamppot op te bereiden.

Maar dit is nog niet alles. Wij hebben nog veel meer fantastische extra’s waarmee u de beste gerechten klaarmaakt. Kijk snel in ons assortiment voor het volledige aanbod.

Contact

Hebt u vragen en/of opmerkingen over deze fantastische barbecues? Laat het ons weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ook een bericht achter laten op onze website. Hebt u de Big Green Egg en de accessoires die u wilt hebben, gevonden? Bestel deze dan snel bij de Online Kampeerwinkel.