Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Broil King Barbecues

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Broil King

Het barbecuemerk Broil King is een ware toevoeging voor uw zomer. Met een barbecue van Broil King haalt u kwaliteit in huis waarmee u de lekkerste gerechten kunt bereiden. Al ruim 30 jaar maakt het Noord-Amerikaanse Broil King duurzame barbecues van hoge kwaliteit. Door de jaren heen is zijn deze barbecues ontwikkeld tot wat ze nu zijn: een multifunctionele grill waarmee u alle kanten op kunt. Niet alleen is deze barbecue uitstekend geschikt om uw vlees mee te bakken, maar ook voor het bereiden van allerlei andere gerechten. Met een paar handige toepassingen kunt u een Broil King gebruiken op veel verschillende manieren. Bijvoorbeeld als grill, bakplaat, spit, oven en zelfs als kooktoestel (mits met extra pit). De Broil King is de ideale buitenkeuken voor u.

Broil King RVS Imperial XL

Een uitstekend voorbeeld van waar het merk voor staat, is de Broil King RVS Imperial XL. Deze barbecue is een complete buitenkeuken met alle handige toepassingen. Deze Broil King barbecue is uw professionele keuken voor in de tuin. De RVS Imerial XL beschikt over handige laden en opbergkastjes waarin u al het keukengerei kwijt kunt. Op de extra zijtafeltjes, waarvan eentje met kookpit, hebt u voldoende ruimte om gerechten op te bereiden. U bepaalt zelf hoe heet u bakt met de handige vuurhitteregelaars. En door het roestvrijstalen materiaal en de gietaluminium dubbelwandige eindkappen van de Broil King RVS Imperial XL gaat deze barbecue jarenlang mee. Een echte traktatie voor de barbecueliefhebber.

Contact en service

Voor al uw vragen over ons Broil King assortiment, staan onze deskundige medewerkers klaar. Kijk links onderaan voor onze contactgegevens. Wij zijn telefonisch bereikbaar, u kunt een bericht sturen via de website of een bezoekje brengen aan onze prachtige kampeerwinkel van 20.000 m2 in Bergeijk. Hier staan onze Broil King barbecues en al onze andere buitenluchtartikelen zoals tenten en tuinmeubelen opgesteld zodat u alles goed kan bekijken. Bestelt u een Broil King online, dan profiteert u ook van onze online service:

  • Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Bestellingen boven €99,- worden gratis bezorgd
  • U betaalt altijd veilig online

Bestel uw Broil King dus bij de Online Kampeerwinkel.