Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Buitenkeukens

Buitenkeuken of barbecue.

Afhankelijk van uw behoeften kunt u een keuze maken tussen een barbecue en een buitenkeuken. Bent u van plan het geheel mee te nemen op vakantie, is een barbecue aan te raden. Voor een toevoeging in de tuin is een buitenkeuken echter ideaal. U heeft meer ruimte dan bij een barbecue en dit vertaalt zich naar een rustiger barbecue ervaring. De buitenbarbecue werkt bijna altijd op gas en laat zich qua temperatuur dan ook gemakkelijk regelen door de knoppen aan de voorzijde.

De voordelen van een buitenkeuken.

Een buitenkeuken is in veel gevallen een steviger platform op eten op te bereiden dan een barbecue. Buiten dat is de grilruimte vaak groter en kunt u dus meer vlees of vis kwijt op de grilplaat. Doordat veel buitenkeukens een thermometer ingebouwd hebben is de temperatuur gemakkelijk te controleren en voorkomt u dat uw vlees te hard gaart en uitdroogt. In veel gevallen wordt het vet opgevangen in een bak en is het schoonmaken eenvoudiger dan bij een traditionele barbecue. Natuurlijk komen buitenkeukens in alle soorten en maten en kunt u het met accessoires zo gek maken als u zelf wil.

  • Extra werkruimte
  • Temperaturen goed te controleren
  • Stevig onderstel

De veelzijdigheid van de buitenkeuken.

Doordat een buitenkeuken vaak groter is dan een barbecue is er ook meer ruimte om eten te bereiden wat wellicht onder de barbecue niet gelukt was. Zo kunnen buitenkeukens uitgerust worden met een rotisserie ofwel draaispit en heeft u genoeg ruimte voor uw vlees of BBQ-gereedschap op de zijtafels. Deze BBQ accessoires zijn in de webshop te vinden, en u maakt uw buitenkeuken eenvoudig compleet. Uw buitenkeuken geeft u een stuk meer rust dan een simpele barbecue, dus wanneer u op zoek bent naar een permanente manier van buiten koken is dat dé manier.