Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Buschbeck Tuinhaarden

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Buschbeck

Met een Buschbeck tuinhaard is uw tuin het hele jaar door de ideale plek voor knus samenkomen. Op de Buschbeck tuinhaard kunt u fantastisch barbecueën. Daarnaast is, dankzij een paar handige toepassingen, de Buschbeck tuinhaard ook op meerdere manieren te gebruiken. Zo kunt u met een Buschbeck Gasinzet op gas grillen, maar ook op koken. En door de Buschbeck Pizza Oveninzet maakt u de heerlijkste pizza’s. Maar wat de Buschbeck vooral zo speciaal maakt is de extra uitstraling die uw tuin er mee krijgt. In de toekomst zal uw tuin de ideale plek worden om familie en vrienden te ontvangen. Want wat is nu gezelliger dan bij een knisperend haardvuur samen te komen?

De kwaliteit van een Buschbeck tuinhaard

De tuinhaarden van dit merk zijn gemaakt van materiaal dat jaren, misschien zelfs decennia meegaat. De familie Buschbeck is inmiddels al zeer bedreven in het ontwikkelen van tuinhaarden van hoge kwaliteit. Dit Duitse familiebedrijf maakt tuinhaarden van sterk beton. Mits goed neergezet, staan de Buschbeck tuinhaarden als een rots. Dit gewapende beton hoeft niet geïmpregneerd te worden en is bestand tegen hoge temperaturen. En gezien de prijzen van deze Buschbeck tuinhaarden, zijn deze een ongelofelijk goede investering voor uw tuin. Kijk snel welke tuinhaarden en barbecue accessoires het meest geschikt zijn voor uw tuin.

Meer informatie?

Voor alle specifieke eigenschappen van een bepaalde tuinhaard van Buschbeck, klikt u op uw favoriete model. Voor alle overige vragen en opmerkingen neemt u contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085. Of laat een bericht achter via onze contactgegevens en wij benaderen u zo snel mogelijk. U bent ook van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk, waar wij alle producten voor u hebben opgesteld. En bestelt u een Buschbeck tuinhaard online, dan profiteert u van de beste online service:

  • Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Bestellingen boven de €99,- worden gratis verzonden
  • U betaalt veilig online

De beste service, de hoogste kwaliteit en scherpe prijzen vindt u bij de Online Kampeerwinkel. Bestel uw favoriete Buschbeck tuinhaard dus snel via onze webshop.