Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Cadac Skottelbraai

Cadac Skottelbraai

Met een Cadac Skottelbraai hebt u de ideale alternatieve barbecue in huis. De Cadac Skottelbraai is zo gemaakt dat u hiermee allerlei verschillende gerechten kunt maken. Dat komt omdat u verschillende bak- of kookondergronden op de Cadac Skottelbraai kunt plaatsen. Zo is er de skottelbraai zelf, een soort bakplaat met een gebogen ondergrond (hetzelfde als een wok, maar dan minder diep). Maar ook bijvoorbeeld de Cadac Paellapan waarmee u heerlijke paellaschotels kunt maken. Daarnaast kan de Cadac skottelbraai ook dienen als:

  • Bakplaat
  • Grill
  • Kooktoestel
  • Braadpan

Kortom, de Cadac Skottelbraai is van alle markten thuis. Bovendien kunt u de Cadac Skottelbraai eenvoudig demonteren. Hierdoor is het vervoeren van deze barbecue ook mogelijk. Neem de Cadac Skottelbraai mee op vakantie of naar het park!

De Cadac Skottelbraai

De oorsprong van de Cadac Skottelbraai ligt in Zuid-Afrika. Volgens verschillende verhalen die de ronde doen, is de skottelbraai oorspronkelijk bedacht door een Zuid-Afrikaanse boer. Deze wilde op een dag een aangereden geit (‘roadkill’) gaan braden, maar hij had geen grill of pan die hier groot genoeg voor was. Dus wat deed de boer? Hij haalde één van de ploegschijven van zijn ploeg af en verhitte deze zodat hij de geit hierop kon braden (Zuid-Afrikaans: braaien). Verschillende boeren en bewoners in de omgeving begonnen dit over te nemen. Uiteindelijk kreeg iemand binnen het bedrijf Cadac hier lucht van en liet zich hierdoor inspireren. Uiteindelijk bracht Cadac de Cadac Skottelbraai uit, inmiddels wereldberoemd en populair bij veel gezinnen en barbecueliefhebbers.

Service en contact

Meer weten over de Cadac Skottelbraai? Laat het ons weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar, stuur een mailtje via onze site of bezoek onze prachtige showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk. Hier hebben wij naast de Cadac Skottelbraai al onze prachtige kampeerartikelen staan, waaronder nog meer verschillende barbecues. Bestelt u de Cadac Skottelbraai, dan profiteert u van een snelle levering. Bovendien worden bestellingen boven de €99,-gratis geleverd. Bestel uw Cadac Skottelbraai dus nu online bij deOnline Kampeerwinkel.