Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Campingaz Barbecues

Campingaz

Het ideale merk voor op de kampeerplaats, is Campingaz. Dit merk biedt fantastische barbecues en barbecue accessoires voor een scherpe prijs. Over het algemeen zijn de producten van Campingaz vrij licht en compact. Een Campingaz barbecue is daarom makkelijk mee te nemen naar uw vakantiebestemming. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan Campingaz barbecues en andere handige kookapparatuur voor in de buitenlucht, zoals:

 • Uitgebreide buitenkeukens
  Ruime barbecues met zijtafeltjes en opbergkastjes. Zo bent u altijd startklaar om te gaan barbecueën en hebt u alles bij de hand.
 • Compacte barbecues
  Kleinere modellen van Campingaz die eenvoudig vervoerbaar zijn. Ideaal voor uw vakantie of barbecueën met vrienden in het park.
 • Klassieke barbecues
  Voor de barbecuefans die van het klassieke ketelmodel houden. Eenvoud, degelijkheid en just grilling zijn termen die hierbij passen.
 • Overige
  Daarnaast hebben wij van Campingaz ook handige eenpitters of tweepitters voor de kampeerders die alleen het broodnodige mee willen hebben. Deze kleine kooktoestellen zijn licht en compact waardoor deze ideaal zijn voor de rugzakreizigers. Bovendien hebben wij ook een handig oventje en een bakplaat van Campingaz in ons assortiment.

Service en contact

Wilt u meer weten over een kampeerartikel van Campingaz? Voor alle specifieke eigenschappen klikt u op het product waarin u geïnteresseerd bent. Hebt u nog andere vragen en/of opmerkingen over de spullen van Campingaz in ons assortiment? Neem dan contact op met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085. Of stuur een bericht via onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Een bezoek brengen aan de Online Kampeerwinkel kan ook. Kom naar onze prachtige showroom van 20.000 m2 waar wij de Campingaz artikelen en al onze andere kampeerartikelen voor u hebben opgezet. Bestelt u iets van Campingaz online, dan profiteert u van onze online service. Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen, een bestellingen boven de €99,- wordt gratis bezorgd. Alles van Campingaz bestelt dus bij de Online Kampeerwinkel.