Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Gasbarbecues

Gasbarbecues

Zoek tussen het grote aanbod aan gasbarbecues op Baxrecreatieshop.nl. Een gas bbq is steeds populairder aan het worden onder de kampeerders en barbecue eigenaren. Gasbarbecues leveren namelijk een aantal voordelen op de traditionele bbq. Maar welke voordelen heeft een gasbarbecue ten opzichte van een houtskool barbecue?

Gasbarbecues voordelen

Barbecueën op gas heeft enkele voordelen. Tegenwoordig zijn er vele merken die verschillende gasbarbecues in hun assortiment hebben. Deze fabrikanten zijn overtuigd van de gasbarbecues voordelen.

  • Een sterk voordeel van gasbarbecues, is dat ze binnen 10 à 15 minuten al warm zijn en daardoor snel begonnen kan worden met barbecueën. Een gasbarbecue is zo snel verwarmd, doordat er bij het verbanden van gas, direct de maximale warmte uit de brander komt. Hiervoor hoeven alleen nog maar de metalen platen verwarmd te worden.
  • Naast dat gasbarbecues snel zijn verwarmd, is de temperatuur van een gasbarbecue ook makkelijk te regelen. U kunt immers de bbq harder of zachter zetten. Bij kolen is het lastiger om de bbq warmer te maken of snel af te koelen.
  • Het laatste grote voordeel van gasbarbecues, is het feit dat er minder afval en rotzooi achterblijft. U zult de roosters zeker moeten schoonmaken, maar er zijn geen houtskoolresten (as), die onderin de bbq ligt.

Al deze voordelen maakt het gebruik van gasbarbecues een stuk gebruiksvriendelijker. Tevens zijn er verschillende gasbarbecues, waarbij er een speciale vak in is gemaakt waar houtsnippers ingelegd kunnen worden voor de houtskoolgeur en smaak op uw BBQ vlees.

Gasbarbecues kopen op Baxrecreatieshop.nl

Op Baxrecreatieshop.nl kunt u eenvoudig uw beste barbecue vinden. Tevens zorgen we voor een goede service bij aankoop van uw barbecue. Onze bbq-specialisten willen u graag helpen bij uw keuze. Of u nu aan het kijken bent naar gasbarbecues, elektrische barbecues of houtskool barbecues, onze specialisten hebben kennis over alle soorten barbecues en de daarbij behorende bbq accessoires. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze 15.000m² grote showroom in Bergeijk.