Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Keramische barbecues

Wat is een keramische barbecue?

Een keramische barbecue is gemaakt van dikke keramische wanden die goed warmte geleiden. Waar andere barbecues in veel gevallen van metaal zijn gemaakt is een keramische barbecue vele malen duurzamer en beter te controleren qua temperatuur. De keramische barbecue van Big Green Egg is het absolute hoogtepunt in deze klasse. Van deze barbecue is de temperatuur uitermate goed te regelen tussen de 70 en 340 graden Celsius. Dit komt door de luchtschuif onder aan de barbecue. De keramische wanden geleiden de warmte zodat uw vlees geleidelijk gaart en sappig blijft.

Welke keramische barbecue moet ik kopen?

Door de populariteit van de Big Green Egg zien we dat keramische barbecues steeds meer geproduceerd worden en goedkope merken de kop opsteken in China. De kwaliteit van het keramiek en het metaalwerk laat hierbij te wensen over. Voor ons genoeg reden om enkel het originele product te verkopen en kwaliteit te garanderen. Een goedkope keramische barbecue is namelijk nog steeds duur in aanschaf, en een miskoop is het laatste waar u op zit te wachten. De servicekwaliteit van Big Green Egg is extreem hoog en dit bevestigde onze keuze om enkel het beste van het beste aan te bieden. Het enige waar u naar hoeft te kijken is welk formaat u in uw tuin gaat zetten.

Waar komt de keramische barbecue vandaan?

De keramische barbecue is doorontwikkeld van een eeuwenoude Japanse kamado. Dit concept is ontwikkeld naar een modern en mobieler product en is enorm veelzijdig. Er zijn veel accessoires beschikbaar voor de Big Green Egg, zo maakt u hier een multifunctioneel product van. Een BGE is veel meer dan enkel een barbecue, zo kunt u er ook pizza of brood op bakken. Gerechten die een langzame garing nodig hebben zijn ook zeer goed te bereiden op de keramische barbecue zoals lamsvlees of andere grote stukken vlees. De keramische barbecue staat voor u klaar, u hoeft het enkel nog te bestellen op onze online kampeerwinkel voor een waanzinnige barbecue zomer.