Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

OutdoorChef Barbecues

Outdoorchef

Uw Outdoorchef barbecue bestelt u bij de Online Kampeerwinkel. Van Outdoorchef hebben wij verschillende fantastische barbecues in ons assortiment. De barbecues van Outdoorchef hebben die traditionele, kegelvormige look, maar voldoen toch aan de eisen van de moderne barbecuefanaat. Zo hebben wij van Outdoorchef complete kookeilanden voor u klaar liggen. Zoals de OutdoorChef Venezia 570 G Barbecue, wat eerder gezien kan worden als complete buitenkeuken. In het ‘aanrecht’ zit de kegelvormige barbecue ingebouwd. Bovendien zit er een handige kookplaat op en hebt u de ruimte om gerechten te bereiden. Ook beschikt u met de Venezia 570 G over enkele handige extra’s, zoals de gietijzeren steakhouse branders. Hiermee kunt u op hoge temperatuur (tot wel 500 graden Celsius), uw steaks fantastisch grillen.

Moderne technologie in een traditioneel jasje

Outdoorchef combineert het beste van twee werelden: traditie en vooruitgang. Een Outdoorchef barbecue heeft wel die traditionele look, waarmee u op heerlijke wijze traditionele barbecuegerechten kan maken. Maar ook over handige, innoverende grillsystemen. Binnen een Outdoorchef barbecue kunt u namelijk de temperatuur van het grillen beïnvloeden dooreen handige aanpassing. Via het Easyflip trechtsysteem, kunt u ervoor zorgen dat u direct op het vuur het vlees grilt. Maar u kunt indirect grillen. Door de trechter om te draaien, wordt het vlees niet meer direct via het vuur gebakken. Daardoor kunt u langzamer en gelijkmatiger uw eten bereiden.

Outdoorchef bestellen bij de Online Kampeerwinkel

Bestelt u een Outdoorchef bij de Online Kampeerwinkel, dan krijgt u van ons de beste online service. U profiteert bij ons van de volgende voordelen:

  • Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Bestelling hoger dan €99,-? Bezorging gratis!
  • U betaalt veilig online

U kunt ook een bezoekje brengen aan onze prachtige showroom van 20.000 m2. Kom naar Loo 22 in Bergeijk en u vindt hier onze Outdoorchef barbecues en al onze andere fantastische kampeerartikelen zoals tenten en tuinmeubelen. Of bestel uw Outdoorchef barbecue nu in de webshop van de Online Kampeerwinkel, uw specialist voor alle buitenactiviteiten.