Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Weber Barbecue

Weber barbecue

Nu verkrijgbaar bij de Online Kampeerwinkel: de traditionele Weber barbecue. Al ruim 60 jaar is de Weber barbecue een bekend gezicht in de achtertuin van menig gezin. De traditionele kegelvormige Weber barbecue was het eerste model dat op deze manier werd ontworpen. En dat grote gevolgen voor de manier waarop werd gebarbecued. In de Verenigde Staten van voor de jaren 50 van de vorige eeuw, grilde men voornamelijk op zelf ontworpen barbecues. Kleine stenen muurtjes werden gemetseld en daarop kwam een provisorisch geïnstalleerde grill te liggen. Of er kwam een vakman aan te pas die de barbecue vakkundig in elkaar metselde. Maar een groot nadeel: deze grills waren niet te verplaatsen. Het as spoelde bij regen door de tuin of werd door de wind in het eten geblazen.

Weber barbecue biedt de oplossing

In de jaren 50 van de vorige eeuw kwam hier verandering in. De Weber barbecue werd uitgevonden. Massaal schaften de Amerikaanse gezinnen een Weber barbecue aan. Deze was eenvoudig te verplaatsen en de deksel zorgde ervoor dat het as niet wegspoelde en de tuin vervuilde. Nadat de Weber barbecue was afgekoeld, kon men het restant gewoon weggooien. Daarnaast werd het ook steeds handiger om op andere plaatsen te barbecueën. In het park of vrijdagmiddag bij mooi weer na het werk, toentertijd gebruikelijk. Een nieuwe barbecuecultuur was geboren, namelijk de Weber barbecue cultuur.

Meer weten over de Weber barbecue?

Wilt u meer informatie over een Weber barbecue of ander soort barbecue uit ons assortiment zoals een Big Green Egg of Campingaz barbecue? Laat het ons weten. Wij zijn telefonisch bereikbaar of u ons via de website een mail sturen. Bestelt u een Weber barbecue online, dan profiteert u van onze uitstekende online service:

  • Wij leveren uw order binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Is uw bestelling boven de €99,-? Dan bezorgen wij gratis
  • U betaalt veilig online
  • En u kunt al onze producten zien in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk

Bestel dus nu uw Weber barbecue online bij de Online Kampeerwinkel.