Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kajaks

Kajak

De ideale kajak voor uw vakantietrip vindt u bij de Online Kampeerwinkel. Wij bieden u een opblaasbare kajak van het merk Sevylor, al jarenlang gespecialiseerd in het maken van de beste opblaasbare boten. De stevige kwaliteit van een kajak en de stabiele ligging in het water, zorgen ervoor dat deze ideaal is voor de waterrecreatie met het gezin. Wij bieden verschillende modellen en maten van een Sevylor kajak. Wij hebben twee- en driepersoons kajak s en compacte en grotere uitvoeringen hiervan. Bovendien zorgen wij ervoor dat een kajak uit ons assortiment scherp is geprijsd dankzij fantastische acties en prijsverlagingen. Alvast een paar voorproefjes van kajak s uit ons assortiment:

 • Sevylor Adventure Plus Kajak
  Een fantastisch model, geschikt voor drie personen én kampeertartikelen. De Adventure Plus is een sportief model en eveneens de ideale gezinskano. Aan de voor- en achterkant van deze boot zijn de zitjes geschikt voor volwassenen en in het midden zit een kinderzitje. De kano heeft een lengte van 373 cm en is, ondanks de grootte, eenvoudig op te vouwen in een formaat waarmee de kano in een rugzak past. Naast het gezin ook ideaal voor de backbacker.
 • Sevylor Tahiti Plus Kajak
  Een ruime en brede driepersoons kano waarmee u stabiel op het water ligt. De Tahiti plus is ideaal om lekker met uw partner en kind op het water te dobberen. Bovendien is er nog voldoende ruimte voor eventuele bagage. De Tahiti Plus heeft een draaggewicht van maar liefst 200 kilogram.
 • Sevylor Colorado Premium Kajak
  Stabiel en sportief zijn de termen die deze tweepersoons opblaasboot het beste omschrijven. De Colorado Premium is een opblaasbare boot met twee comfortabele zitjes. Met een draaggewicht van 200 kilogram is de Colorado Premium geschikt voor 2 volwassen mannen.

Kijk snel in ons assortiment naar al onze modellen en kies uw favoriete kajak.