Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Opblaasboten

Sevylor Roeiboot

Even rustig op een meertje dobberen met uw opblaasbare roeiboot? Bestel deze dan bij de Online Kampeerwinkel. Uw ideale roeiboot vindt u in onze webshop. Wij bieden verschillende modellen van het merk Sevylor aan, een merk dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van een opblaasbare roeiboot van degelijke kwaliteit. Met een Sevylor roeiboot ligt u altijd stabiel op het water en hebt u een duurzaam artikel dat jarenlang meegaat. Bestelt u een roeiboot uit ons assortiment? Vergeet dan niet te kijken naar enkele handige accessoires van ons, zoals peddels. Wij zorgen er voor dat uw roeibooi snel en met een uitstekende service bij u thuis wordt geleverd.

Sevylor

Sevylor is, zoals gezegd, specialist in het maken van opblaasbare boten. Al jarenlang zijn deze waterliefhebbers bezig met het maken van de ideale opblaasbare roeiboot voor recreatief gebruik. Al sinds 1948 bestaat dit merk en al deze ervaring zit dus ook in de ontwikkeling van een roeiboot uit ons assortiment. Dat Sevylor de tand des tijds heeft doorstaan, komt voornamelijk doordat zij de beste kwaliteit bieden. Het was dan ook niet voor niets dat kampeermerk Coleman, één van de oudste merken op het gebied van buitenrecreatie, Sevylor wilde opnemen in hun familie. Een aantal jaren geleden werd Sevylor daarom onderdeel van Coleman, met de belofte dat ze zouden doorgaan met datgene waar ze al decennia mee bezig waren: het maken van een fantastische roeiboot en andere opblaasbare boten.

Service

Hebt u vragen over een roeiboot of andere kampeerartikelen uit ons assortiment? Neem dan contact op met ons. Bel +31(0) 497 572 085 of laat een bericht achter op onze site. Bestelt u een roeiboot uit ons assortiment, dan profiteert u van de beste service:

  • Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen
  • Een bestelling boven de €99,- wordt gratis bezorgd
  • En bij ons kunt u altijd veilig online betalen

Bovendien bent u ook van harte welkom in onze prachtige showroom van 20.000 m2 in Bergeijk waar wij uw roeiboot hebben staan. Of bestel nu uw roeiboot bij de Online Kampeerwinkel.