Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Peddels & Accessoires

Peddels

De beste kwaliteit peddels op Online-kampeerwinkel.com

Wanneer u een boot hebt of een boot wilt kopen, is het daarnaast ook noodzakelijk om de juiste peddels aan te schaffen. Goede peddels zijn erg belangrijk en zorgen voor ontzettend veel vaarplezier. Er zijn verschillende eigenschappen die belangrijk zijn bij het kopen van de juiste peddels. Om u daarmee te helpen hebben wij een aantal belangrijke eigenschappen voor u weergegeven.

Eigenschappen van de juiste peddels

Het is ten eerste erg belangrijk om te kijken naar de stijfheid van de peddels. Hoe stijver de peddel hoe beter deze is! Het blad van de peddel mag niet doorbuigen, want dit is uitermate vervelend tijdens het varen. Wanneer de peddel doorbuigt wiebelt deze als het ware door het water heen waardoor het erg zwaar wordt en u sneller moe wordt. Daarnaast is de lengte van groot belang. U kunt de juiste lengte van de peddels bepalen door recht op te staan en met een gestrekte arm met uw vingers de peddel moet kunnen aanraken. De lengte van de peddels is afhankelijk van uw romplengte, armlengte, breedte en hoogte van de boot en natuurlijk uw persoonlijke voorkeur. Te korte peddels zorgen voor een niet juiste stand in het water, de slag wordt korter en u gaat al snel water scheppen in plaats van varen. Te lage peddels forceren u in een lage slag en dat vaart niet effectief. U wordt ook gevoeliger voor blessures wanneer u niet met de juiste peddels vaart.

Assortiment peddels

Online-kampeerwinkel.com biedt de beste peddels aan, die alle eigenschappen van een goede peddel bevatten. Op onze webshop vindt u verschillende varianten peddels, zoals:

  • Sevylor K-Compact 230 peddel
  • Sevylor K-Pro 220 Peddel
  • Sevylor KB-Hobby 250 Peddel
  • Sevylor KC-Compact 215 Peddel

Peddels online bestellen

De juiste peddels bestelt u gemakkelijk en snel op Online-kampeerwinkel.com. Online-kampeerwinkel.com is dé online kampeer- en recreatiewinkel van Nederland en biedt de beste internetprijzen van Nederland. Wij hebben naast onze webwinkel ook een kampeerwinkel van 20.000 m2 in Bergeijk waar u ook terecht kunt om verschillende kampeerartikelen te komen bekijken. Wij streven ernaar om uw bestelling binnen drie werkdagen te leveren en berzogen zowel in Nederland en België. Daarnaast bieden wij een uistekende garantie en veilig betaalgemak. Aarzel niet en bestel vandaag nog uw peddels online op onze webshop!