Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kampeer Artikelen

Kampeerartikelen

Alle kampeerartikelen vindt u bij de Online Kampeerwinkel, uw specialist op het gebied van buitenrecreatie. Wij hebben teveel kampeerartikelen om op te noemen. Maar om u alvast een impressie te geven van wat u in onze webwinkel aan kampeerartikelen kunt vinden, een kort lijstje van enkele kampeerartikelen uit onze webwinkel:

En nog veel meer. Wij hebben alles om van uw kampeeravontuur een succes te maken. Ons aanbod van kampeerartikelen is zorgvuldig afgestemd op de behoeften van verschillende kampeerders. Van gezinsvakanties tot aan de echte avonturiers onder ons.

Kampeerartikelen voor de avonturier

Bent u een avonturier en trekt u voor een poos de natuur in? Een klein boodschappenlijstje van kampeerartikelen die u onderweg nodig zult hebben. Om te beginnen met een Nomad Karoo Rugzak, zodat u hier uw Outwell Fusion Sage 400 Pop-up tent en uw Coleman Telluride slaapzak in kan doen. En voor het koken neemt u een Campingaz Base Camp kooktoestel mee. Met de Coleman Compact Lantern hebt u een lichte gaslamp om alles goed te kunnen zien in de nacht. Bovendien wilt u nadat het licht is uitgedraaid, ook kunnen slapen op een comfortabel Exped SIM Comfort 10 LW slaapmat. En ziedaar: u hebt een basispakket waarmee u door de natuur kunt. Kijk voor extra luxe in de natuur ook naar al onze andere handige kampeerartikelen.

Vragen en opmerkingen over kampeerartikelen

Meer weten over de kampeerartikelen in ons assortiment? Klik op de kampeerartikelen die u nodig hebt en u vindt hier de product specifieke eigenschappen. Hebt u andere vragen of opmerkingen over een kampeerartikel? Bel dan naar +31(0) 497 572 085 of laat een bericht achter op onze site en onze vakkundige medewerkers helpen u met het betreffende kampeerartikel. Bestelt u kampeerartikelen uit ons assortiment, dan kunt u uitgaan van de beste service. Bij bestelling van een kampeerartikel, zorgen wij er voor dat u deze binnen 3 tot 5 werkdagen in huis hebt. En kost uw bestelling kampeerartikelen meer dan €99,-? Dan bezorgen wij deze gratis. Een kampeerartikel bestelt u dus op de Online Kampeerwinkel.