Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kooktoestellen & Branders

Campingbrander

Met een campingbrander hebt u een fijn kookpitje voor uw kampeeravontuur. De ideale campingbrander van hoge kwaliteit bestelt u bij de Online Kampeerwinkel. Wij hebben een breed assortiment waarin u altijd de campingbrander vindt die u zoekt. Scherpe prijzen en kwaliteitsmerken, dat treft u aan in ons assortiment. Wij hebben de volgende twee topmerken in ons assortiment:

 • Campingaz
  Een campingbrander van Campingaz is van uitstekende en betaalbare kwaliteit. Deze een-pitters, met gasflesje, wegen maar een paar honderd gram en zijn dus ideaal om mee te nemen tijdens vakantietrips en weekendjes weg in de buitenlucht. Daarnaast vindt u naast een campingbrander ook verschillende lichte kooktoestellen met meerdere pitten, barbecues, gasoventjes en bakplaten van Campingaz in ons assortiment.
 • En Coleman
  Een kampeermerk met een rijke traditie. Een campingbrander van Coleman vindt zijn oorsprong al in de jaren 40 van de vorige eeuw. Door het Amerikaanse leger werd toentertijd gevraagd om een klein gasfornuisje te ontwikkelen voor de soldaten overzee. Wij hebben van Coleman de ideale campingbrander voor u, met hervulbare tanks. Kijk ook naar het gasfornuisje van Coleman, de Coleman Unleaded 2-Burner Stove.

De handigheid van een campingbrander

Een campingbrander is een een-pits kooktoestel dat werkt op gas. Met een campingbrander is het voor kampeerders heel eenvoudig om te koken of te bakken. Een campingbrander is klein, licht en eenvoudig in gebruik. Daardoor is het voor de avonturier die rondtrekt door de natuur ideaal. Met een campingbrander blijft uw bepakking namelijk zicht mogelijk. Bovendien neemt een deze niet veel ruimte in beslag.

Service en contact

Meer informatie over een brander of kooktoestel uit ons assortiment, vindt u bij het betreffende kampeerartikel. Voor meer vragen, opmerkingen, tips en adviezen neemt u contact met ons op. Bel +31(0) 497 572 085 of laat uw contactgegevens achter op de site en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Is alles kristalhelder voor u? Bestel dan uw brander bij de Online Kampeerwinkel, uw favoriete webshop voor buitenrecreatie.