Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kampeer Diversen

Diverse kampeerspullen

Waar de een het liefst zo licht bepakt mogelijk gaan kamperen, heeft iemand met een caravan of camper wat meer ruimte voor kampeerspullen en luxe. Wat uw manier van kamperen ook is, het ruime assortiment van kampeerspullen biedt voor iedereen wel iets. Zo zijn er mini pompen voor luchtbedden en kussens, tot reis-wasmachines verkrijgbaar. U kunt de vakantie met de juiste kampeerspullen dus zo luxueus maken als u zelf wil, wat natuurlijk ideaal is als u voor langere tijd op pad gaat.

Kampeerspullen voor tent en caravan

De diverse kampeerspullen zijn geselecteerd om het buitenleven gemakkelijker te maken. Zo zijn er handige opbergvakken beschikbaar om kleding of schoenen op te ruimen, maar ook platen om onder de poten van uw caravan of camper te plaatsen. Maar ook opstapjes, stoelhoezen en reiskussens vallen hier bijvoorbeeld onder. U kunt ook zorgen voor een stabiele 12v aansluiting door het aanschaffen van een omvormer. Door deze omvormer blijven uw versnaperingen heerlijk gekoeld, ook wanneer u niet de beschikking heeft tot een 12v aansluiting. Hieronder nog een kleine greep uit het assortiment kampeerspullen

 • Caravan accessoires
 • Organisers
 • Pompen
 • Stoelhoezen

Goede kampeerspullen maken het kamperen eenvoudiger

Wat extra comfort is altijd mooi meegenomen, zeker wanneer dit op vakantie is. U gaat toch op reis met het doel om te ontspannen, waarom zou u het dan niet zo eenvoudig mogelijk maken? Weg dus met alle rondslingerende kampeerspullen in een toch al beperkte ruimte. Ook reisstekkers kunnen een absolute must zijn. Er zijn sets beschikbaar waarmee u in ieder land gewoon uw eigen apparaten aan kunt sluiten. Dit is iets waar vaak niet aan gedacht wordt en iets wat in het buitenland een prijzige aangelegenheid kan zijn. Tevens kan het, afhankelijk waar u bent, moeilijk zijn om de juiste adapter te vinden. Maak uw set kampeerspullen compleet op de afdeling diversen op de online kampeerwinkel.

Diverse kampeerspullen

Bij de ‘diversen’ vindt u handige kampeerspullen waarmee u het kamperen aangenamer maakt. De kampeerspullen die u bij ons bestelt, zijn bedoeld als handige extra’s die u bij de andere kampeerartikelen kunt gebruiken. Een korte demonstratie van enkele handige kampeerspullen:

 • Campingaz Euro Transformer Omvormer
  Op een camping in het buitenland waar het voltage anders is? Dan is het voor uw koelbox noodzakelijk om toch het juiste voltage binnen te krijgen. De juiste kampeerspullen daarvoor haalt u bij de Online Kampeerwinkel. Gebruik de handige Campingaz Euro Transformator.
 • Coleman 12V Quickpomp
  Bestelt u één van de fijne Coleman luchtbedden? Dan bent u wel even bezig wanneer u deze met de mond moet opblazen. Dankzij de Coleman Quickpomp is dat niet meer nodig. Wij hebben hiervan verschillende modellen, ook oplaadbare.
 • Campingaz Aluminium Pannenset
  Hebt u wel handige kampeerspullen om op te koken, maar geen handige kampeerspullen om mee te koken? Deze pannenset van Campingaz biedt uitkomst. Deze handige kampeerspullen om mee te koken, zijn sterk, licht en scherp geprijsd.
 • Bardani Shadow Tarp
  Aan kampeerspullen voor in de hitte, denkt u al snel aan koelboxen en luchtkoelsystemen. Maar denk ook eens aan eenvoudigere kampeerspullen, zoals de Bardani Shadow Tarp. Deze zet u over uw tent heen zodat u profiteert van de koelere temperatuur van de schaduw.

 

Informatie

Voor meer informatie over de specifieke kenmerken van onze kampeerspullen, klik op de kampeerspullen die u nodig hebt. Of noteer uw vragen/opmerkingen over onze kampeerspullen en stel deze voor aan onze deskundige medewerkers. Bel naar +31(0) 497 572 085, laat uw bericht achter op onze site of kom naar onze prachtige showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk en wij staan u graag te woord. Bestelt u kampeerartikelen bij de Online Kampeerwinkel, dan hoort daar een uitstekende service bij. Wij zorgen er daarom voor dat uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen wordt geleverd, een bestelling boven de €99,- wordt gratis verzonden en u betaalt veilig online.