Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Koelen

Koelbox

Onmisbaar om te hebben tijdens uw kampeertrip: een koelbox. Bestel uw koelbox voor een scherpe prijs nu online bij de Online Kampeerwinkel. In onze webwinkel hebben wij een ruim assortiment aan koelboxen van de volgende twee kwaliteitsmerken:

 • Campingaz
  Een toegankelijk merk met kampeerartikelen van degelijke kwaliteit. Een koelbox van Campingaz biedt altijd een goede isolatie voor uw drink- en etenswaren. Vergeet ook niet te kijken naar de handige extra’s voor uw koelbox, zoals koelelementen en transformators (handig omdat er in andere landen nogal eens een andere spanning op het elektrische netwerk zit).
 • Coleman
  Dit merk heeft al ruim honderd jaar ervaring met het maken van kampeerartikelen. Een koelbox van Coleman voldoet dan ook aan de eisen van de kampeerder. Denk bijvoorbeeld aan de Coleman 50 Qt Wheeled Xtreme Tricolor Koelbox. Met handige wieltjes en een handvat kan deze koelbox zo vervoerd worden.

Optimale omstandigheden voor de koelbox

Men kan onderscheid maken tussen twee verschillende soorten koelboxen. Aan de ene kant is dat de koelbox die werkt op elektriciteit. Wanneer u in het buitenland gaat kamperen, dan kan de spanning op het stroomnetwerk verschillen met die in Nederland. Een Campingaz transformator is dan ook handig om mee te nemen. Een koelbox waarvoor u koelelementen gebruikt, presteert optimaal als de omstandigheden dat ook zijn. Wij raden dan ook aan om zo’n koelbox zoveel mogelijk uit het zonlicht te houden en op koele ondergronden te zetten.

Vragen en opmerkingen

Voor vragen en opmerkingen over een koelbox en andere kampeerartikelen kunt u terecht bij één van onze deskundige medewerkers. Bel hiervoor naar +31(0) 497 572 085, laat een bericht achter op onze website of bezoek onze prachtige showroom aan Loo 22 in Bergeijk. Bestelt u een kampeerartikel online, dan profiteert u ook van onze online service. Bestellingen worden snel bezorgd(binnen 3 tot 5 werkdagen), u betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €99,- en wij zorgen er voor dat u veilig online betaalt. Al uw kampeerartikelen bestelt u bij de Online Kampeerwinkel.