Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Rugzakken & Backpacks

Backpack

Met een lange reis voor de boeg kunt u wel een goede backback gebruiken. Bestel deze bij de Online Kampeerwinkel, uw favoriete webshop voor alle buitenactiviteiten. Bij de Online Kampeerwinkel hebben wij een gebalanceerd assortiment samengesteld waar uw ideale backpack altijd tussen zit. Zowel voor de korte trips waarin een lichte backpack volstaat, als voor de wereldreis waarvoor u een ruim en comfortabel model moet hebben. Iedere backpack van de Online Kampeerwinkel is van uitstekende kwaliteit. En om die kwaliteit te waarborgen, vindt u in ons assortiment de volgende kwaliteitsmerken:

 • Coleman
  Begonnen met het fabriceren van gaslampen in 1900. Sindsdien is dit merk zich steeds meer gaan richten op het maken van kampeerartikelen, waarvan de Coleman backpack een fantastisch exponent is.
 • Nomad
  Nomad is een wereldberoemd merk en dat komt ook door enkele wereldberoemde en gevaarlijke expedities waarvoor de artikelen van Nomad werden gebruikt. Zoals de Noordpoolexpeditie van ’97, Parijs-Dakar en Whitbread Round the World zeilrace. Uw Nomad backpack is in ieder geval klaar voor een wereldreis.
 • Polydaun
  Van Polydaun hebben wij een handige backpack voor u in ons assortiment. De Polydaun Gabbag is overigens niet alleen een backpack, maar ook een handige trolley. Met deze backpack annex trolley kunt u uw spullen dus altijd makkelijk vervoeren.

Backpack: een korte historie

De term ‘backpack’ is eigenlijk ontleend aan een term uit de jaren ’60 van de vorige eeuw. In de hippiecultuur ontstond de hype om te reizen naar het Midden-Oosten en Zuidoost-Aziatische landen. Dit werd de zogenaamde ‘hippie trail’ genoemd. Kenmerkend voor de hippietrail waren de kleurrijke Volkswagenbusjes, die ook iconisch waren voor het hele hippietijdperk. Ook de backpack was een typisch aangezicht, welke de ‘hippies’ gebruikte voor hun bezittingen. De reizende hippies werden daarom ook wel backpackers genoemd.

Backpack bij de Online Kampeerwinkel bestellen?

Wanneer u een backpack uit onze webwinkel besteld, dan krijgt u van ons de beste service. Zo wordt uw backpack binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd, betaalt u geen verzendkosten bij een bestelling boven de €99,- en wij zorgen er voor dat u veilig online betaalt. Wij helpen u uiteraard ook met al uw vragen en opmerkingen. Bel onze deskundige medewerkers of laat een bericht achter op onze site. De beste service en kampeerartikelen van hoge kwaliteit vindt u bij de Online Kampeerwinkel.