Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Tentharingen

Tentharingen

Tentharingen zijn een cruciaal onderdeel voor uw vakantie. Met de juiste tentharingen weet u zeker dat uw tent staat als een huis tijdens uw vakantie. En die juiste tentharingen bestelt u bij de Online Kampeerwinkel. Wij hebben vier soorten tentharingen in ons assortiment, geschikt voor voor verschillende situaties:

 • Campking Tentharingen halfrond
  Voor slechts €2,95 hebt u tien ongelofelijk sterke halfronde stalen tentharingen. Deze slaat u met gemak in stugge ondergronden. De tentharingen zijn 22 of 24 cm lang en zijn extra breed zodat deze genoeg grip hebben in de grond: bij stevige wind blijven ze uitstekend zitten.
 • Unico Houten tentharingen
  Deze stevige houten haringen zijn extra lang met een lengte van 40 cm. De pennen van Unico zijn ideaal voor zachte ondergronden.
 • Isabella Plastic Haring
  De 30 cm lange plastic tentharingen zijn geschikt voor diverse ondergronden. Door de flexibiliteit hiervan baant een haring haar weg door de grond en komt hierin goed vast te zitten. Kijk ook bij onze Typhoon stormlijnen, die hiermee perfect in combinatie gebruikt kunnen worden.
 • Campking rotspen (17 of 23 cm)
  De rotspennen van Campking zijn een echte aanrader voor iedere vakantie, vooral wanneer u niet weet op welke ondergrond u kampeert. Vooral in berggebieden komen de Campking rotspennen goed van pas. Deze stalen tentharingen zijn ongelofelijk sterk en slaat u overal doorheen: ook door rotsige ondergronden.

Tentharingen bestellen

Voor een kleine investering bestelt u een van deze tentharingen bij ons online. Deze accessoires krijgt u van ons tevens snel en zorgvuldig in huis: wij leveren bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen. Bovendien betaalt u veilig bij ons online. Meer weten over ons online assortiment? Bel +31(0) 497 572 085 of mail naar info@baxrecreatieshop.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Wilt u een tent liever in een winkel aanschaffen, bezoek dan onze showroom aan Loo 22 in Bergeijk en vergeet niet om ook een van deze fantastische tentharingen aan te schaffen voordat u op vakantie gaat. Kijk ook in ons assortiment naar meer handige artikelen: al uw kampeerspullen vindt u bij de Online Kampeerwinkel.