Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Verlichting & Elektra

Tent verlichting

Zonder tent verlichting is het maar onhandig vertoeven in de buitenlucht. Geen zicht, spullen waar u over struikelt, niet meer ’s avonds een spelletje met uw gezin kunnen doen: tent verlichting is echt iets dat u nodig hebt tijdens de kampeertrip. En uiteraard bieden wij u deze tent verlichting. In ons ruime assortiment vindt u tent verlichting van hoge kwaliteit en een scherpe prijs. Wij hebben regelmatig ongelofelijke acties voor de beste merken. Denk daarbij aan kwaliteitsmerken als:

  • Coleman
  • Campingaz
  • Polydaun
  • Human Comfort

Niet alleen bieden wij tent verlichting van deze merken, maar ook andere soorten van handige lampen. Zoals zaklampen, hoofdverlichting en draagbare lantaarns.

Coleman: beroemd om tent verlichting

Het merk Coleman is groot geworden met hun tent verlichting. Het was de vader van het merk, William Coffin Coleman, die aan het begin van de vorige eeuw op het idee kamp om gaslampen met wit licht te maken. Hij had namelijk moeite met lezen. Met de gele vlam van een olielamp kon Coleman te weinig zien. Later zijn deze gaslampen populair geworden als tent verlichting. Steeds meer producten van Coleman werden populair bij mensen die graag in de buitenlucht vertoefde. In de Tweede Wereldoorlog zocht de leiding van het Amerikaanse leger naar een klein, draagbaar gasfornuisje waarmee de soldaten konden koken. Nadat WOII af was gelopen en toen meer mensen beschikten over een auto, begonnen de mensen op grote schaal te kamperen. En sindsdien is Coleman niet meer weg te denken uit de wereld van kamperen. Nog steeds hoort de tent verlichting bij één van de pilaren van het merk.

Service en contact

Voor meer informatie over onze tent verlichting en over onze andere kampeerartikelen, neemt u contact op met ons. Bel +31(0) 497 572 085, laat een bericht achter op onze site of breng een bezoekje aan onze prachtige showroom waar al onze tent verlichting ook te vinden is. Bestelt u tent verlichting online, dan krijgt u daar uitstekende service bij. Binnen 3 tot 5 werkdagen wordt uw bestelling bezorgd, wij bezorgen gratis bij orders boven de €99,- en u betaalt veilig online. Voor uw tent verlichting kijkt u bij de Online Kampeerwinkel.