Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Self inflating matrassen

Zelf opblaasbare matrassen

Met zelf opblaasbare matrassen hebt u binnen no-time uw comfortabele slaapplek klaarstaan. En bij de Online Kampeerwinkel is er geen gebrek aan keuze. Wij hebben een ruim assortiment aan zelf opblaasbare matrassen van hoge kwaliteit samengesteld. U hebt de keuze uit circa zeventig verschillende zelf opblaasbare matrassen voor u klaar liggen, wachtend om u een heerlijke nachtrust in de buitenlucht te bieden. Om de kwaliteit van deze zelf opblaasbare matrassen te waarborgen, kiezen wij bij de Online Kampeerwinkel voor de beste merken. Enkele topmerken in ons assortiment zijn:

  • Human Comfort
  • Exped
  • Therm-a-rest
  • Coleman
  • Polydaun

En stuk voor stuk bieden deze zelf opblaasbare matrassen u de nachtrust die u verdient.

Nieuwe soorten zelf opblaasbare matrassen

De laatste jaren zijn er door technologische ontwikkelingen enkele handige varianten op zelf opblaasbare matrassen bijgekomen. Naast de klassieke matrassen, zijn er op de nieuwere varianten extra handigheidjes toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de Coleman Camper Inflator Mat Plus, één van onze handige zelf opblaasbare matrassen waar tegelijkertijd een kussen aan zit. Of de Human Comfort Gassin Slaapmat, wat tegelijkertijd een slaapzak is. Het schimmelwerende foam ondersteund uw lichaam en biedt een comfortabele nachtrust. Dat bewijst dat ook voor zoiets eenvoudigs als zelf opblaasbare matrassen nieuwe en innoverende toepassingen bestaan waardoor uw nachtrust in de buitenlucht nog beter wordt.

Contact

Voor meer informatie over onze zelf opblaasbare matrassen of andere kampeerartikelen zoals onze tenten of een slaapzak, kijkt u bij de artikelen die u wilt hebben. Hier vindt u alle specifieke eigenschappen van de verschillende zelf opblaasbare matrassen. Hebt u meer vragen over onze zelf opblaasbare matrassen of andere producten en diensten van de Online Kampeerwinkel? Laat het ons weten. Bel +31(0) 497 572 085 of stuur een berichtje via onze website. Vergeet ook niet te kijken naar andere handige accessoires voor uw nachtrust, zoals onze reiskussens, knuffelcapes en slaapzakken. Bij de Online Kampeerwinkel hebben wij alles wat u nodig heeft om goed de nacht door te komen in de buitenlucht. Bestel nu online bij uw kampeerspecialist.