Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Slaapmatten

Self inflating slaapmat

Een self inflating slaapmat bestelt u bij de Online Kampeerwinkel, een online initiatief van Bax Totaalrecreatie. In ons ruime assortiment vindt u de self inflating slaapmat waar u naar zoekt. Of het nu gaat om een eenvoudig en compac self inflating slaapmat, tot luxueuze tweepersoons luchtbedden; bij de Online Kampeerwinkel hebben wij het. Altijd bieden wij scherpe prijzen voor de topmerken uit ons assortiment. Denk daarbij aan kwaliteitsmerken als:

 • Aerobed
  Een merk dat u een comfortabele self inflating slaapmat biedt. Aerobed heeft hun luchtbedden zo ontworpen dat deze net zo comfortabel ligt als uw eigen bed.
 • Coleman
  Een Coleman self inlfating slaapmat is compact en eenvoudig mee te nemen op reis. Hiermee is Coleman een ideaal merk voor de rondtrekkende kampeerders die snel kamp op willen slaan.
 • Polydaun
  Een leuke, self inflating slaapmat voor uw kinderen bestelt u van Polydaun. Deze kleurrijke slaapmatten zijn ideaal voor de gezinsvakantie.
 • Human Comfort
  De kampeerder die een comfortabel self inflating slaapmat zoekt, is bij Human Comfort aan het goede adres. De modellen van dit merk zijn eenvoudig mee te nemen en liggen heerlijk comfortabel.
 • Nomad
  Avonturiers komen al snel uit bij een self inflating slaapmat van Nomad. Deze lichtgewicht modellen bieden een goede isolatie tegen de ondergrond en zijn bovendien eenvoudig mee te nemen. Voor de avontuurlijke tentkampeerder dus ideaal.
 • Exped
  Een self inflating slaapmat van Exped is wat dikker en zo ontworpen dat deze een goede ondersteuning biedt voor het menselijk lichaam. Eveneens eenvoudig mee te nemen en ideaal voor reizen die wat langer duren dan de gebruikelijke vakantie, zoals backpackreizen.
 • Therm-a-rest
  Ook een Therm-a-rest self inflating slaapmat is ideaal voor backpackreizen. Dankzij de dikte en het lichte gewicht ligt deze self inflating slaapmat comfortabel en is handig mee te nemen.

Slef inflating slaapmat in verschillende modellen

Een slaapmat is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een 2 persoons slaapmat, als u met uw partner gaat kamperen. Maar u kunt voor het gemak ook voor een lichtgewicht slaapmat kiezen. Het ligt er maar net aan wat uw wensen en eisen zijn! Wij helpen u graag met deze keuze, neem contact met ons op voor advies van een expert! Nog meer kampeerartikelen nodig? Kijk dan eens in ons slaapzakken assortiment, zonder slaapzak kunt u natuurlijk nog niet comfortabel de nacht door komen!

Self inflating slaapmat op Online-kampeerwinkel.com

Kijk in ons assortiment welke self inflating slaapmat voor u het meest ideaal is. Hebt u vragen over een self inflating slaapmat, neem dan contact op met ons. Bel +31(0) 497 572 085, laat een bericht achter op onze site of bezoek onze prachtige showroom in Bergeijk waar u de ideale self inflating slaapmat terug vindt. Bestelt u een self inflating slaapmat online, dan profiteert u van onze online service. Wij leveren binnen 3 tot 5 werkdagen, bezorgen uw bestelling boven de €99,- gratis en u betaalt veilig online voor uw self inflating slaapmaat. Bestel uw self inflating slaapmat dus nu bij de Online Kampeerwinkel.