Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Zelfopblaasbaar matje

Blaas niet langer alle lucht uit uw longen met een zelf opblaasbaar matje

Met een zelf opblaasbaar matje hoeft u bij aankomst op locatie niet meer met een rood gezicht op een stoeltje plaats te nemen voordat u kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Gooi simpelweg een zelf opblaasbaar matje in de tent, wacht een moment en draai de ventilatiegaten dicht en u bent klaar om de reis naar dromenland te maken. Ook het meeslepen van een, al dan niet elektrische, pomp is niet meer nodig.

Niet meer het zelf opblaasbaar matje van vroeger

U kent ze ongetwijfeld, nog niet zo lang geleden was een zelf opblaasbaar matje niet meer dan een dunne laag schuimvulling waar u een ventieltje opendraaide waardoor het zelf opblaasbaar matje uitrolde. Wanneer u daar op ging liggen bleek echter dat het totaal niet de ondersteuning bood waarop u gehoopt had en u beter voor een klassiek luchtbed had kunnen gaan. Deze tijden zijn voorbij! Waar deze matjes een dikte hadden van 2-4 centimeter, is er tegenwoordig zelfs voldoende aanbod van meer dan 10 cm dik. Dat is geen zelf opblaasbaar matje meer, maar een zelf opblaasbaar bed!

Prijsverschil zelf opblaasbaar matje

U vraagt zich wellicht af wat het prijsverschil zo extreem maakt. De goedkope modellen werken nog steeds volgens dezelfde principes als u kent van de oudere slaapmatten. Vaak zijn de huidige materialen echter wel beter door bijvoorbeeld een duurzamere stof of vulling te gebruiken. Een zelf opblaasbaar matje in het hoge segment is vaak gevuld met speciaal ondersteunend schuim, heeft een interne pomp of wordt geleverd met extra pomp om te zorgen dat u het zelf opblaasbaar matje geheel naar eigen wens kunt vullen. Een zelf opblaasbaar matje is licht, compact en de ideale reisgenoot voor korte trips. Bestel snel op onze online kampeerwinkel, en probeer het bij uw volgende trip al zelf uit.