Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Coleman slaapzak

Comfortabel overnachten in een Coleman slaapzak

Een Coleman slaapzak houdt u warm tijdens die koude nachtelijke uurtjes van het kamperen in bijvoorbeeld een tent. Iedereen die er op uit trekt weet dat het ’s nachts behoorlijk af kan koelen. Het is dus belangrijk dat u een slaapzak heeft die u op temperatuur houdt en zorgt dat u warm en uitgerust opstaat. Een tent isoleert niet altijd even goed, en met een Coleman slaapzak kunt u dit opvangen zodat u niet de hele nacht ligt te rillen op het luchtbed en af aan het tellen bent tot de zon op komt.

De ontwerpen van de Coleman slaapzak

Zoals bij elk merk heeft u bij Coleman de keuze tussen verschillende modellen slaapzak. Het bekende mummie-model en deken-model zijn ook hier de keuze naast de kinderslaapzak. Een Coleman slaapzak is kleurrijk en u heeft genoeg keuze om de slaapzak van uw wensen te vinden. Een Coleman slaapzak zit ook boordevol outdoor technieken. Er wordt goed gekeken naar de eisen die aan outdoor producten zoals prakticaliteit gesteld worden. Ook de gebruikte materialen en stoffen van een Coleman slaapzak zijn uitstekend, ventileren goed en houden u ’s nachts op de juiste temperatuur.

  • Afritsbare capuchon met hoofdkussen
  • Minimumtemperaturen tot ver onder het nulpunt
  • Opbergzak met compressieriemen

Welke Coleman slaapzak heb ik nodig?

Dit is, net als met elke slaapzak, afhankelijk van het klimaat waar u gaat overnachten. De Coleman slaapzak is breed inzetbaar en zal u in de meeste gevallen prima van dienst zijn. Gaat u naar een koud of juist warm gebied, adviseren wij eerst wat onderzoek te doen naar de gemiddelde temperaturen in die periode van het jaar in de regio waar u heen wil, op deze manier kunt u een zeer betrouwbare inschatting maken van het type Coleman slaapzak dat u nodig heeft. Een coleman slaapzak bestelt u eenvoudig online op Online-kampeerwinkel.com of kom langs in onze fysieke kampeerwinkel te Bergeijk!