Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Compacte slaapzak

Compacte slaapzak

Met een compacte slaapzak bent u helemaal voorbereid op een reis met verschillende bestemmingen. Dus gaat u nu op een kampeertocht naar Italië en gaat u trekken door heel het land, dan is een compacte slaapzak een goede keuze voor u!

Compacte slaapzak op Online-kampeerwinkel.com

Een compacte slaapzak bestelt u op Online-kampeerwinkel.com. Hier vindt u verschillende compacte slaapzakken, zoals de Nomad Travel Compact slaapzak. We nemen even deze slaapzak als voorbeeld. Deze compacte slaapzak is zeer licht en heeft een uitneembare voering. Deze slaapzak is tevens geschikt voor meerdere seizoenen, wat erg handig is als u voor langere tijd gaat backpacken. Deze compacte slaapzak heeft een klein pakvolume, waardoor het reizen naar verschillende bestemmingen ideaal wordt. Naast deze Nomad Travel Compact slaapzak zijn er nog meer compacte slaapzakken, zoals:

  • Nomad Tennant Creek
  • Nomad Cape Lite
  • Nomad Sirocco
  • Nomad Monsoon
  • Nomad Triple-S

Online bestellen op Online-kampeerwinkel.com

Op Online-kampeerwinkel.com bestelt u naast een compacte slaapzak ook nog andere slaapzakken. Zo zijn er mummy slaapzakken, zomer slaapzakken, winter slaapzakken en 4 seizoenen slaapzakken. Niet alleen verschillende slaapzakken zijn verkrijgbaar op Online-kampeerwinkel.com, ook andere kampeerartikelen zijn verkrijgbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tenten, 1 persoons maar ook 6 persoons. Of aan verschillende soorten en merken barbecues. Ook vindt u in ons assortiment voortenten en luifels. Verder zijn er nog tuinmeubelen, kajaks, opblaasboten, aerobedden en slaapmatjes te vinden op onze webshop. En vindt u het online shoppen helemaal niks, wees dan niet getreurd! Wij heten u namelijk van harte welkom in onze kampeerwinkel in Bergeijk.

Online bestellen op Online-kampeerwinkel.com

Op de online kampeerwinkel bestelt u makkelijk en snel een compacte slaapzak. Een compacte slaapzak bestellen neemt nog meer voordelen met zich mee. U heeft hem namelijk snel in huis. Ons streven is om binnen 3 werkdagen te leveren, zodat u zo snel mogelijk kan genieten van de kampeerartikelen. Daarnaast betaalt u op onze webshop geheel veilig. Ook streven wij erna om top service te leveren. Wij helpen u graag met problemen en vragen. Hiervoor zijn wij telefonisch bereikbaar. Ten slotte geven wij graag persoonlijk advies!

Profiteer van deze voordelen en bestel vandaag nog een compacte slaapzak op www.Online-kampeerwinkel.com