Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Exped slaapzak

Drie keer Exped slaapzak

Iedereen die bekend is met kampeerspullen kent de Exped slaapzak. Dit merk behoort tot de absolute top als het gaat om technologische ontwikkelingen op outdoor gebied. De Exped slaapzak is gevuld met dons en verkrijgbaar in drie verschillende vulgewichten. Voordat u een slaapzak koopt is het dan ook belangrijk dat u weet waarvoor u deze gaat gebruiken. Komt het kwik niet onder de tien graden is het ook onnodig om een Exped slaapzak aan te schaffen die geschikt is om u in een tent warm te houden bij -29°.

Technieken van de Exped slaapzak

Een Exped slaapzak zit bomvol techniek, van de stoffen die worden gebruikt tot de functionaliteit is daadwerkelijk fantastisch. U kunt twee slaapzakken aan elkaar ritsen voor een tweepersoonsslaapzak. Tevens weten ze bij Exped dat u niet heel de nacht stil ligt, u heeft dan ook voldoende ruimte om uw knieën en ellebogen vrij te bewegen. Ook het gebruik van stoffen is indrukwekkend, de Exped slaapzak is zo gemaakt dat u niet van uw luchtbed of slaapmat of glijdt tijdens de nacht. De slaapzak is gemaakt van waterafstotend materiaal wat toch ademt en zorgt dat u een comfortabele nachtrust heeft.

  • Mummy model
  • Geschikt voor alle 4 seizoenen
  • Vocht blocker

Outdoor liefhebbers gebruiken een Exped slaapzak

De technieken die zijn gebruikt bij het maken van de Exped slaapzak maakt deze bij uitstek geschikt voor de echte liefhebber. Een slaapzak van dergelijke kwaliteit kan het in huis hebben om u te redden van onderkoeling of u juist comfort bieden na een lange trektocht. Met een gewicht van iets meer dan een kilo is de Exped slaapzak ook voor backpackers of wandelaars interessant. Mocht u samen van de slaapzak willen genieten kunt u er twee aan elkaar ritsen of kiezen voor een echte duo slaapzak.U haalt deze Exped slaapzak in dé kampeerwinkel: Online-kampeerwinkel.com!