Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Lakenzak

Lakenzak

Een lakenzak is ideaal voor een backpack vakantie. Vaak slaapt u dan in verschillende hotels, en daar zijn de bedden niet altijd even schoon. Dan komt zo’n lakenzak van pas. Hier slaapt u tenminste altijd schoon in. Een lakenzak is verkrijgbaar in verschillend materiaal en modellen. Zo kunt u een lakenzak kiezen die aansluit op uw persoonlijke wensen.

Lakenzak op Online-kampeerwinkel.com

Een lakenzak is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar op Online-kampeerwinkel.com. Zo vindt u daar bijvoorbeeld de Cocoon CD25 KHAKI lakenzak. Deze is gemaakt van 100% katoen. Katoen heeft als eigenschap dat het goed isoleert en ventileert. Ook is dit materiaal voor de warme klimaten geschikt door het ademde vermogen. Dit lakenzak is geschikt voor twee personen. Op De-kampeerwinkel vindt u nog meer lakenzakken van Cocoon. In verschillende kleuren zijn deze verkrijgbaar, zoals: rood en wit.

Meer kampeerartikelen op Online-kampeerwinkel.com

Op Online-kampeerwinkel.com vindt u naast een lakenzak nog meer kampeerartikelen. Ook verschillende slaapzakken vindt u in ons assortiment, zoals: zomerslaapzakken, winterslaapzakken, 4 seizoenen slaapzakken en ga zo maar door. Naast een lakenzak en een slaapzak heeft u natuurlijk nog meer artikelen nodig om op kampeervakantie te gaan. Daarom bieden wij ook: tenten, voortenten, luifels, tuinmeubelen, barbecues, slaapmatjes, aerobedden, kajaks en opblaasboten. Met de kampeerartikelen van Online-kampeerwinkel.com gaat u altijd voorbereid op vakantie.

Online bestellen op Online-kampeerwinkel.com

Op Online-kampeerwinkel.com bestelt u makkelijk en snel een lakenzak of slaapzak en de andere kampeerartikelen. Bestellen op onze site heeft vele voordelen. Wij leveren namelijk een uitstekende service. Wij helpen graag met vragen en eventuele problemen. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: +31(0)497572085. Ook geven wij graag persoonlijk advies. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Daarnaast profiteert u van een super snelle levering. Ons streven is om binnen 3 werkdagen te leveren, zo heeft u de kampeerartikelen snel in huis. Wat niet onbelangrijk is, is dat u op onze webshop veilig betaalt. En vindt u het online shoppen maar niks? Kom dan gerust langs in onze kampeerwinkel in Bergeijk. Wij verwelkomen u graag.

Kom dus snel langs de kampeerwinkel of bestel vandaag nog een lakenzak online!