Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Nomad slaapzak

Betaalbare kwaliteit met de Nomad slaapzak

Wie een betrouw- en betaalbare slaapzak zoekt, komt al snel bij een Nomad slaapzak uit. Het merk is staat al jaren bekend om zijn kleurrijke ontwerpen en compacte slaapzakken. Wij bieden een grote selectie aan, zo is er voor iedereen wel een Nomad slaapzak. Ook kinderslaapzakken zijn te vinden met de technieken die u van een hoogwaardig merk verwacht. Een waterafstotende buitenkant en isolerende vulling zorgen dat uw kinderen zich net zo comfortabel voelen tijdens het kamperen als uzelf.

Een geschikte Nomad slaapzak voor iedereen

Of u nu een nachtje weg gaat of maanden op reis bent, de Nomad slaapzak is voor iedereen geschikt. Houd wel rekening dat u niet een te warme of te koude slaapzak heeft voor het klimaat waar u heen gaat. Het is natuurlijk oncomfortabel om het koud te hebben in bijvoorbeeld een tent, maar te warm is minstens net zo onaangenaam. Een goede keuze kan uw trip een stuk prettiger maken. Er zijn verschillende modellen beschikbaar op onze website. Een Nomad slaapzak voldoet altijd aan de hoge eisen die zij aan al hun producten stellen.

  • Mummymodel
  • Dekenmodel
  • Kindermodel

Welke Nomad slaapzak moet ik kiezen?

Dit is voornamelijk afhankelijk van uw bestemming en het klimaat op locatie. Bij elke Nomad slaapzak staat aangegeven in welke temperaturen zij het meest comfortabel presteren. Dit is een belangrijk meetpunt omdat u zelf een indicatie kunt maken in welke gebieden u de Nomad slaapzak gaat gebruiken. Een 4 seizoenen slaapzak is wellicht geschikt voor iemand die meerdere keren per jaar in Nederland er op uittrekt, terwijl een ander met een speciale winter- of zomerslaapzak meer geholpen is. Wij geven bij iedere slaapzak zoveel mogelijk eigenschappen aan, zodat het voor u gemakkelijker is om de juiste keuze te maken. Een Nomad slaapzak vindt u in het slaapzakken assortiment van de online kampeerwinkel, Online-kampeerwinkel.com!