Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Baco Tenten

Baco tenten

De Baco tenten zijn het paradepaardje van Bax Totaalrecreatie, de initiatiefnemer van de Online Kampeerwinkel. Baco tenten waren namelijk de eerste kampeertenten die door onszelf werden bedacht en geproduceerd. En dat werd een daverend succes. Bij talloze gezinnen in Nederland werden de Baco tenten in een kort tijdsbestek ongelofelijk populair. In 2002 werd één van onze Baco tenten door de ANWB zelfs uitgeroepen tot de ‘Gezinstent van het jaar’. En sindsdien zijn de Baco tenten altijd uitstekend uit de testen gekomen. Hoewel het succes van de Baco tenten onverwachts was voor ons, waren wij wel bewust van het feit dat we een staaltje vakmanschap hadden neergezet. Dat kwam ook doordat wij met de beste materialen aan de slag gaan.

Eigenschappen van Baco tenten

Het materiaal is een belangrijk onderdeel geweest van het succes van onze Baco tenten. Hiervoor moeten wij de credits geven aan TenCate, onze partner die ervoor zorgt dat wij met de beste tentdoeken kunnen werken. Verder is de comfortabele en ruime inrichting van een Baco tent, altijd ideaal voor ieder gezinsvakantie. Wij hebben in ons assortiment vier verschillende maten Baco tenten:

  • Baco 3200 Tent: voor 4 personen
  • Baco 3500 Tent: voor 4 personen (met ruimere leef- en slaapcompartimenten)
  • Baco 4000 Tent: voor 5 personen
  • Baco 4600 Tent: voor 6 personen

Service en contact

Voor meer informatie over onze Baco tenten of andere producten zoals onze slaapzakken of barbecues, neemt u contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +31(0) 497 572 085. Wanneer u een bericht stuurt via onze website, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Of breng een bezoekje aan onze prachtige showroom van circa 20.000 m2 waar al onze Baco tenten staan opgesteld. Bestelt u Baco tenten bij de Online Kampeerwinkel, dan zorgen wij er voor dat deze binnen 3 tot 5 werkdagen bij u thuis zijn. U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €99,- en bij ons kunt u veilig online betalen. Bestel uw Baco tent dus bij de Online Kampeerwinkel.