Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Coleman Tenten

Coleman tent

Al decennia lang is een Coleman tent een vertrouwd gezicht op vele campings en andere kampeerplekken. De Coleman tent is ontwikkeld door het gelijknamige bedrijf. Hoewel een Coleman tent nu het voornaamste product is van dit merk, begon Coleman met het produceren van andere producten. Aan het begin van de vorige eeuw ontwikkelde de oprichter van het merk, William Coffin Coleman, een gaslamp. Vandaag de dag worden deze gaslantaarns nog ongelofelijk vaak gebruikt tijdens kampeertochten. Het was de opmars van het kampeermerk. Een paar decennia later begon de Tweede Wereldoorlog en de Geallieerden hadden behoefte aan kleine fornuizen waarop de troepen hun eten op konden bereiden. Na de Tweede Wereldoorlog werden mensen rijker, gingen reizen en hadden behoefte aan zo’n fornuisje. Sindsdien begon het merk steeds meer kampeerartikelen ontwikkelen, zoals de tenten en slaapzakken

Eigenschappen van een Coleman tent

Een Coleman tent uit ons assortiment is altijd van degelijke en vooral betaalbare kwaliteit. Het ontwerp van een Coleman tent is basic, iets wat kenmerkend is voor dit kampeermerk. De Coleman tent voorziet in de basale behoeften van een kampeerder. Namelijk een droge, en stevige slaapplaats die eenvoudig is op te zetten en weer af te breken. Om hiervoor zorg te dragen, wordt een Coleman tent altijd gemaakt van degelijk materiaal dat veel wordt getest voordat deze in de schappen komen. Een Coleman tent is hiermee een ideale en veilige keuze voor de avontuurlijke kampeerder die snel en eenvoudig zijn kamp op wil kunnen slaan.

Service van de Online Kampeerwinkel

Bestelt u een Coleman tent van de Online Kampeerwinkel, dan zorgen wij er voor dat u de beste online service krijgt. Om onze service zo hoog mogelijk te houden, stellen wij uw feedback zeer op prijs. Voor al uw vragen en opmerkingen over een Coleman tent, belt u +31(0) 497 572 085 of stuurt u een bericht via onze website. Daarnaast profiteert u ook van de fantastische voordelen van de Online Kampeerwinkel, zoals:

  • Een snelle leveringstijd van 3 tot 5 werkdagen
  • Bestellingen boven €99,- worden gratis verzonden
  • U betaalt veilig online voor uw Coleman tent
  • Een prachtige showroom van 20.000 m2 aan outdoorartikelen

Voor alle kampeerartikelen gaat u naar ons. Bestel nu uw favoriete Coleman tent op de Online-kampeerwinkel.com.