Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

DWS Tenten

DWS Tent

Een DWS tent is de ideale kampeertent voor korte vakantietrips. Deze lichtgewicht tenten van enkele kilo’s neemt u gemakkelijk mee in uw tas. De DWS tent is altijd eenvoudig op te zetten en u hebt altijd een bescheiden, maar droog en beschut onderkomen. Een DWS tent is ideaal voor vakantietrips als:

 • Weekendjes in de openlucht zoals: festivals, vis- of kanoweekenden
 • Korte trektochten
 • Back-uponderkomen voor backpackers

Voor slechts een paar tientjes hebt u al zo’n handige lichte DWS tent in huis. De bestellingen die u bij ons online plaatst, worden bij u thuis altijd zorgvuldig en snel bezorgd.

Prepareren van het kampeerterrein

Een DWS tent uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende groottes: van 2- tot 4-persoonsformaat. Door de compactheid van een DWS tent is het prepareren van het kampeerterrein een peulenschil. Aan de hand van drie gereedschappen geven wij enkele handige tips om het terrein voor de DWS tent kampeerklaar te maken:

 • Bezem met harde borstel of hark
  Op een kampeerterrein is het onvermijdelijk dat hier takken, keien, afval of ander materiaal ligt. Materiaal die schade kunnen veroorzaken bij de DWS tent of waar u ’s nachts op komt te liggen. Door een bezem met harde borstel of hark mee te nemen, hebt u het terrein waar de DWS tent op komt te liggen, al snel ontdaan van deze schadelijke invloeden.
 • Kleine schep
  Bij hevige regenval kan de kampeerplaats waar de DWS tent op staat, overspoeld raken. Door een klein grachtje in de breedte te graven aan de hoogste kant van de DWS tent, geleidt u het water eromheen.
 • Zakmes
  Aan een zakmes hebt u voldoende om handige hulpmiddelen te maken die de omgeving van de DWS tent beschermen tegen bijvoorbeeld insecten: maak bijvoorbeeld uw eigen wespenvanger door deze doormidden te snijden en de kop ondersteboven in de onderkant te stoppen. Of snij wat knoflook fijn en strooi dit rondom uw etenswaren om mieren weg te houden.

Wilt u meer weten over een DWS tent uit ons assortiment? Bel onze deskundige medewerkers, bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur via +31(0) 497 572 085/info@baxrecreatieshop.nl.

DWS tenten

DWS tenten zijn voor iedere festivalganger, backpacker of voor de beginnende kampeerder een fantastische keuze. Deze eenvoudige modellen zijn voordelig, licht van gewicht en ongelofelijk eenvoudig om op te zetten. Bovendien zijn er naast DWS tenten ook nog een aantal handige accessoires van het merk op onze site te vinden, Zoals de DWS Baya Tarp, een handig schaduw-/regendoek. Of het windscherm van DWS: de Joy. In combinatie met een van de DWS tenten bent u zo optimaal voorbereid op iedere korte of backpackvakantie.

DWS tenten: pop-up

Naast lichtgewicht DWS tenten en handige accessoires, is DWS ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van een voordelige pop-up tent. Namelijk de DWS Tornado tenten. Met een soepele werpbeweging staan deze DWS tenten binnen luttele seconden. Kamp is binnen no-time opgeslagen zodat u niet meer hoeft om te kijken naar het opzetten van de tent. Ook opruimen van deze DWS tenten gaat ontzettend handig. De pop-up tenten van het merk wegen bovendien slechts 2,1 kilogram, iets meer dan twee pakken melk. Hoewel geen enkel model zo eenvoudig op te zetten is als de pop-up variant, zijn alle DWS tenten en accessoires licht van gewicht: hooguit een paar kilo. De zwaarste is de DWS Denver, een vier-persoons gezinstent van nog maar 9,5 kilogram. DWS tenten bieden kortom fantastische mogelijkheden voor individuen, stellen en gezinnen om snel en met lichte bepakking te kamperen.

DWS tenten bestellen bij Baxrecreatieshop.nl

Naast DWS tenten, bieden we ook andere tenten aan in ons tent assoritment. Een tweepersoons tent tot een 6 persoons tent, wij bieden het allemaal. Hierervoor bieden wij u de beste online service omtrent het bestellen van uw DWS tent of andere tent aan.. Om die goede service te bereiken bieden wij u een aantal voordelen. Zo streven wij naar levering binnen drie dagen, kunt u veilig online betalen en verlenen wij een uitstekende persoonlijke service in onze showroom van 25.000 m² in Bergeijk! Bovendien zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Bel +31 (0)497 572 085 tijdens kantooruren en wij geven antwoord op al uw vragen en opmerkingen. Ook kunt u een berichtje sturen via onze site. DWS tenten met de beste service en voor de scherpste prijs vindt u bij Baxrecreatieshop. Meer weten over verschillende soorten tenten? In het 'verschillende soorten tenten' artikel leggen wij u graag uit waar u op moet letten.