Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Eureka Tenten

Eureka tenten

Met Eureka tenten krijgt u een optimale kampeerervaring. De Eureka tenten zijn fantastische kampeerartikelen die uw verblijf in de buitenlucht zeer aangenaam maken. Al meer dan honderd jaar zijn de Eureka tenten toonaangevend op de markt van kampeerartikelen. Onder extreme omstandigheden tonen de Eureka tenten al aan van hoge kwaliteit te zijn. Zo droegen de Eureka tenten in 1963 bij aan de eerste Amerikaanse beklimming van de Mount Everest. Negentien jaar later was het een Canadees expeditieteam dat deze gevaarlijke beklimming voltooide, met Eureka tenten. En zo was er nog een wereldberoemde gevaarlijke expeditie waarvoor de Eureka tenten werden gebruikt.

De vondst van George Mallory

George Mallory was aan het begin van de vorige eeuw een Britse bergbeklimmer. Mallory, die in het dagelijks leven zijn brood verdiende als docent, poogde verschillende keren om als eerste mens de top van de Mount Everest te bereiken. Zijn eerste twee expedities in 1921 en 1922 verliepen rampzalig, en zijn laatste in 1924 werd hem uiteindelijk noodlottig. Zijn lichaam werd gevonden op 700 meter onder de top. Het is onduidelijk of Mallory ooit de top heeft bereikt. Het zou bijna tachtig jaar duren voordat het lichaam van Mallory werd teruggevonden. In 1999 was het een expeditie-team, geleid door Eric Simonson dat met behulp van de Eureka tenten Mallory terug vond. Met de Eureka tenten op zak, probeerden zij te achterhalen of het inderdaad Mallory was die als eerste mens ter wereld de Mt. Everest had bereikt. Het bewijs werd nooit gevonden.

Eureka tenten bestellen bij de Online Kampeerwinkel

Bij de Online Kampeerwinkel zorgen wij er voor dat u snel en eenvoudig Eureka tenten, maar ook bijvoorbeeld slaapzakken en barbecues kunt bestellen. Het plaatsen van een bestelling wijst zich vanzelf en u hebt uw bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen in huis. Plaatst u een bestelling boven de €99,-? Dan hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Bestel dus nu snel en voordelig uw kampeerartikelen op Online-Kampeerwinkel.com, uw online kampeerspecialist.