Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Opblaasbare tent

Opblaasbare tent

Uw kampeertent is opgezet binnen een paar minuten met een opblaasbare tent. Voor de mensen die niet weten wat een opblaasbare tent is: het is een tent die het eenvoudigst is om op te zetten. En vooral op vakantie kan dat goed van pas komen. Hoewel de tenten in ons assortiment eenvoudig zijn op te zetten, bespaart u met een opblaasbare tent tijd en moeite. Net een autorit achter de rug van een paar dagen? Of u trekt rond door de natuur en moet snel kamp opzetten? Bij een opblaasbare tent hoeft u alleen maar een knop in te drukken, de haringen in de grond te slaan en u bent klaar. Een klusje van slechts een paar minuten!

Een opblaasbare tent uit ons assortiment

Van het merk Bardani hebben wij een fantastische opblaasbare tent voor u in ons assortiment; de Airwolf. Van deze opblaasbare tent hebben wij verschillende formaten voor u klaarliggen. De opblaasbare tent Airwolf is beschikbaar in een:

Door de tent heen zitten luchtslangen die de lucht geleiden door de tent terwijl deze wordt opgeblazen. Tijdens dit proces zet de opblaasbare tent zich vanzelf en hoeft u hiervoor niets te doen. En momenteel is deze opblaasbare tent bij ons in de aanbieding. U bespaart hierdoor van tientallen tot wel honderden euro's bij de Online Kampeerwinkel.

Bezoekje aan de Online Kampeerwinkel

De Online Kampeerwinkel is een web initiatief van Bax Totaalrecreatie. Wij bieden alle artikelen die u voor buiten nodig hebt. Met de Online Kampeerwinkel bieden wij u een webwinkel op maat voor alle tenten uit ons assortiment. Wilt u de opblaasbare tent even uittesten voor aanschaf? Dan bent u van harte welkom in de showroom van Bax Totaalrecreatie. Bezoek ons aan het Loo 22 in Bergeijk. Wij zijn dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Bestel uw opblaasbare tent online of kom naar onze showroom!