Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

 • Achteraf betalen
 • Veilig betalen
 • 25.000 m² aan showroom
 • Levertijd binnen 2 werkdagen
 • Gratis verzending v.a. € 99,-

Outwell Pop-up Tenten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Outwell pop up tent

Door de Outwell pop up tent kunt u binnen een minuut uw tent op zetten. Een Outwell pop up tent hoeft u slechts uit te werpen en deze ontvouwt zich vanzelf. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is een paar haringen bevestigen en uw Outwell pop up tent is klaar om gebruikt te worden. Hierdoor is de Outwell pop up tent ideaal voor backpacken, festivals en survivals. Bij de Online Kampeerwinkel zorgen wij er voor dat u zo’n Outwell pop up tent voor een scherpe prijs binnen 3 tot 5 werkdagen in huis hebt. In ons assortiment vindt u de volgende soorten modellen van Outwell:

 • Outwell Fusion 400 Sage Green Pop-up Tent
  De ideale Outwell pop up tent voor een groep van 4 personen. Zo zou u ook een weekend de natuur in kunnen gaan met uw gezin en binnen no-time onderdak voor hen klaar hebben staan. De Outwell Pop up tent Fusion 400 heeft twee compartimenten en ontvouwt zich in één keer.
 • Outwell Vision 200
  U zoekt naar een kleinere Outwell pop up tent voor 2 personen? Dan is de Vision 200 ideaal. Voor eens scherpe prijs hebt u een handige tent, bestaande uit 1 slaapcompartiment en een gewicht van slechts 5,5 kilogram. De Vision 200 is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw en rood.

Meer informatie?

Voor meer informatie over uw ideale Outwell pop up tent, klikt u op het artikel dat u wilt hebben. Hier vindt u alle technische eigenschappen van de betreffende Outwell pop up tent. Alsnog vragen of opmerkingen over onze kampeerartikelen? Bel +31(0) 497 572 085, laat uw contactgegevens achter op de website of kom naar ons toe. De Online Kampeerwinkel is een initiatief van Bax Totaalrecreatie en wij beschikken over een prachtige showroom van 20.000 m2 waar ook iedere Outwell pop up tent staat opgesteld. Zowel fysiek als op het web is de Online Kampeerwinkel uw ideale partner voor uw Outwell pop up tent.