Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Outwell Tenten

Outwell tenten

De avonturiers onder ons kunnen hun lol niet op met onze Outwell tenten. Met dit merk voorzien wij in de behoefte van mensen die graag snel hun tent willen opzetten of afbreken. Zo hebben wij de Outwell tenten die u zelfs niet hoeft op te zetten. Deze pop-up-tenten zijn eenvoudige ontwerpen die zichzelf ontvouwen wanneer u deze uit de tas hebt gehaald. U hoeft deze Outwell tenten dus alleen maar uit te werpen en de haringen te bevestigen. Zo hebt u binnen een minuut uw kamp opgezet. Daarnaast hebben wij ook prachtige, luxere Outwell tenten waarmee u met het hele gezin op vakantie kunt. Denk daarbij aan Outwell tenten zoals de Outwell Harrier L Tent of de Outwell Wolf Lake tent.

De filosofie achter Outwell

De reden dat Outwell tenten zo succesvol zijn bij kampeerders, komt voornamelijk doordat de mensen achter het merk onderdeel zijn van hun doelgroep. Outwell tenten zijn dan ook voornamelijk ontstaan door eigen ervaringen van de bedenkers in de buitenlucht. Met de Outwell tenten wil het merk kamperen toegankelijk maken voor gezinnen, maar ook vergemakkelijken voor de avontuurlijke kampeerders onder ons. Daarom zijn de Outwell tenten altijd eenvoudig op te zetten en weer af te breken. Zo blijft er meer tijd over om te genieten van uw vakantie.

Contact en service

Stel al uw vragen en opmerkingen aan onze deskundige medewerkers. Bel daarvoor +31(0) 497 572 085, stuur een bericht via onze website of bezoek onze prachtige showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk. Bij online bestellingen van Outwell tenten of andere producten zoals voortenten of slaapmatten, kunt u uitgaan van de beste service. Orders boven de €99,- verzenden wij gratis, Outwell tenten worden binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd en u betaalt veilig online. Bestel uw Outwell tent bij uw favoriete specialist op het gebied van buitenrecreatie: de Online Kampeerwinkel.