Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Pop-up tent

Pop-up tent

Sla razendsnel uw kamp op met een pop-up tent. De pop-up tent is ideaal voor beginnende kampeerder, backpackers en mensen die een hekel hebben aan het opzetten van een tent. De pop-up tent staat binnen een paar seconden. Het enige dat u hoeft te doen, is het vastzetten van de pop-up tent en de vakantie kan beginnen. Een pop-up tent bestelt u bij de Online Kampeerwinkel van het merk Outwell, specialist in het maken van een pop-up tent van degelijke kwaliteit. Wij hebben verschillende tenten van Outwell in ons assortiment klaarliggen. De pop-up tenten van Outwell zijn van degelijke en eenvoudige kwaliteit zijn geschikt voor twee personen.

De ideale kampeerplek voor de pop-up tent

De compacte pop-up tent van Outwell zorgt er voor dat een kampeerterrein snel is geprepareerd. De plek waar de tent komt te staan, ontdoet u eerst van schadelijke invloeden zoals keien, takken en eventueel afval. U kan een grondzeil neerleggen, maar de onderkant van de Outwell tenten zijn van zichzelf waterdicht. Een grondzeil is wel een aanrader om de tent extra te beschermen. Bovendien hoeft u hierdoor de tent niet schoon te maken. Daarnaast zijn er nog een paar extra handelingen die u kan uitvoeren om de kampeerplek veilig, droog en comfortabel te maken. Leg de ingang van de tent bijvoorbeeld aan de beschutte kant zodat u een hoek creëert waar zo min mogelijk wind is. En door een klein grachtje te graven dat het water afvoert, houdt u het terrein zo droog mogelijk.

Service bij bestelling

Bestellen op Online-Kampeerwinkel.com betekent dat u van ons altijd de beste service krijgt. Uw pop-up tent hebt u bijvoorbeeld binnen 3 tot 5 werkdagen in huis en bestellingen boven de €99,- bezorgen wij zonder extra kosten. Om de pop-up tent te bezichtigen, bent u van harte welkom in onze showroom van 20.000 vierkante meter aan Loo 22 in Bergeijk. Meer weten over onze kampeerartikelen? Neem contact op met onze klantenservice: bel +31(0) 497 572 085 of mail naar info@baxrecreatieshop.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Bestel uw pop-up tent op Online-Kampeerwinkel.com en profiteer van fantastische service.