Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Safarica Tenten

Safarica tenten

De avonturier kan zijn lol niet op met het ruime aanbod aan Safarica tenten bij de Online Kampeerwinkel. In onze webshop vindt u ieder jaar tientallen verschillende soorten Safarica tenten voor een scherpe prijs. Veel van onze modellen zijn regelmatig in de aanbieding en deze vliegen ook snel de deur uit. Wees er dus snel bij. Ook dit jaar hebben wij bij de Online Kampeerwinkel een fantastische collectie Safarica tenten, zowel voor avonturiers als gezinnen. Zoals de Safarica Lake Mackay, nu in de aanbieding van €499,- voor slechts €349,-. Deze ontzettend populaire gezinstent is geschikt voor vijf personen, biedt ongelofelijk veel ruimte en weegt nog geen 20 kilogram. Maar dit is slechts een voorproefje van onze prachtige collectie aan Safarica tenten. Kijk voor alle Safarica tenten en aanbiedingen snel in de webwinkel.

Safarica tenten opzetten

Het opzetten van Safarica tenten kan op twee manieren: met geen inspanning of een beetje inspanning. Dit heeft enige uitleg nodig. Wij bieden ook pop-up-tenten van dit fantastische merk. Deze hoeft u slechts uit te werpen. De reguliere Safarica tenten, daarvoor is wel enige inspanning nodig. Maar de ontwerpers van de Safarica tenten hebben deze zeer gebruiksvriendelijk in elkaar gezet, zodat de bijbehorende handleidingen zich vanzelf wijzen. Er zijn echter wel een aantal belangrijk zaken waar u op moet letten tijdens het opzetten van Safarica tenten. Het inspecteren van de kampeerplaats is misschien nog wel het belangrijkste. Stenen, oneffenheden, takken: niet goed voor uw tent en ook niet fijn om op te liggen. Het is ook handig om een schop mee op reis te nemen. Bij hevige regenval kunt u zo een grachtje om uw tent graven om zo het water weg te houden.

Vragen en opmerkingen

Bij alle Safarica tenten staat specifieke uitleg over de technische eigenschappen, maat en toebehoren van de tent. Hebt u alsnog vragen of opmerkingen over onze Safarica tenten of andere producten uit ons assortiment zoals onze Aerobedden of barbecues? Laat het weten. Bel +31(0) 497 572 085, laat een bericht achter of bezoek onze prachtige showroom. Wilt u binnen 3 tot 5 werkdagen uw nieuwe tent in huis hebben, bestel dan nu op de Online Kampeerwinkel. Safarica tenten voor een scherpe prijs bestelt u bij ons.