Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

4 Seasons tuinmeubelen

De oorsprong van 4 seasons tuinmeubelen

Het merk 4 seasons outdoor verkoopt tuinmeubelen met een robuuste kwaliteit en stijlvol design. Sinds de jaren 90 is het merk 4 seasons uitdoor actief bezig met het importeren en produceren van de 4 seasons tuinmeubelen. Zij leggen de focus op het produceren van tuinsets met een hoge kwaliteit en een lange levensduur. Doordat ze alles zelf produceren, testen zij dit ook zelf en kunnen zij zo een hoge kwaliteit garanderen aan de koper.

De naam 4 seasons past perfect bij het bedrijf. Door de lange levensduur van de tuinsets willen zij dat de koper lang kan genieten van de 4 seasons tuinmeubelen. De kussens zijn bovendien gemaakt van een all weather kwaliteit en kunnen hierdoor het hele jaar veilig buiten blijven liggem. Ook hebben vrijwel alle 4 seasons tuinmeubelen een aliminium frame dit niet kan roesten en comfortabel is. Buiten het leveren van een goed kwalitatief product, willen zij ook een product leveren met een mooi design. Het design team van 4 seasons outdoor is dan ook volop bezig met het creëren van nieuwe modellen die uniek zijn.

Assortiment 4 seasons tuinmeubelen

Kleed uw hele terras en tuin aan met mooie tuinmeubelen en tuin accessoires met behulp van de 4 seasons tuinmeubelen. Wij hebben een ruim en assortiment aan verschillende varianten tuinsets die je ook nog gemakkelijk onderling kunt combineren. U kunt verschillende stylen realiseren zoals het creëren van een gezellige eethoek in de tuin voor bij een barbecue, een knus loungeplekje of een romantische zithoek met onze love seats. Ook zijn er mooie bijpassende parasols van 4 seasons beschikbaar om zo een optimale comfort te creëren in de tuin.

Uw 4 seasons tuinmeubelen bestellen

Met de 4 seasons tuinmeubelen viert u het buitenleven in uw tuin in elk seizoen. Mocht u toch nog niet helemaal overtuigd zijn, kijk dan gerust verder op onze online kampeerwinkel naar ons uitgebreide assortiment aan tuinsets van diverse merken. Ook verkopen wij nog veel meer tuinmeubilair om uw tuin helemaal compleet te maken.