Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Borek tuinmeubelen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Borek tuinmeubelen topkwaliteit meubelen

De Borek tuinmeubelen hebben een topkwaliteit. Wanneer u kiest voor dit merk dan weet u zeker dat u kiest voor een kwalitatief perfect afgewerkte meubel voor in uw tuin die ook nog eens tijdloos zijn.

Het bedrijf Morek is opgericht in 1977 en was destijds slechts een parasolmerk. Door de jaren heen zijn zij erg uitgegroeid tot een volwassen bedrijf en bieden zij een ruim assortiment aan Borek tuinmeubelen. Om een goed product te creëren werken zij nauw samen met diverse ontwerpers. Zo komen de smaakvolle buitenmeubels tot stand met de daarbij passende parasols. Aan de hand van de producten wilt Borek een boodschap meegeven om te genieten en ontspannen in de tuin. Zij willen dat de tuin zo gecreëred wordt dat dit een domein van rust wordt waarin u kunt ontstappen met uw familie en vrienden.

Assortiment Borek tuinmeubelen

De collectie aan Borek tuinmeubelen is zeer uitgebreid. Borek presenteert elk jaar een vernieuwende tuinmeubelenlijn die in samenwerking is ontworpen en hierdoor behoren de Borek tuinmeubelen tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve tuinmeubelen van Nederland. Een recente lijn die uitkwam maakt bijvoor gebruik van rope draden. Deze Borek tuinmeubelen lijn is gemaakt van een weerbestendige en stevige draad met een natuurlijke uitstraling. Alle productlijnen van de Borek tuinmeubelen zijn zo ontworpen dat deze ook uitstekend met elkaar gecombineerd kunnen worden. Denk hierbij aan ligbedden, lounge sets, bijzettafeltjes, tuinstoelen en parasols.

Uw Borek tuinmeubelen bestellen

Wilt u ook overtuigd en wilt u de Borek tuinmeubelen bestellen? Kijk dan snel verder op onze online kampeerwinkel. Twijfelt u nog en heeft u vragen over onze kampeerartikelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via de mail info@baxrecreatieshop.nl of bel ons gerust op +31(0) 497 572 085. Wij zullen klaarstaan om al uw vragen te kunnen beantwoorden. Heeft u liever persoonlijk contact? Kom dan gerust langs bij onze showroom in Bergeijk! Kijk ook eens op Baxrecreatieshop.nl voor een zeer uitgebreid assoritment aan tuinmeubelen.