Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Kettler tuinmeubelen

Kettler tuinmeubelen

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinset voor in uw tuin waar u van kunt genieten tijdens de zonnige dagen? Kijk dan eens naar onze Kettler tuinmeubelen tuinsets. De Kettler tuinmeubelen zijn vaak gemaakt van aluminium of keramiek, waardoor ze goed bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat. Ook zijn ze gemakkelijk schoon te houden en drogen de Kettler tuinmeubelen snel op.

Wie zijn Kettler tuinmeubelen

Kettler is een Duitse merk die haar eigen producten al meer dan 60 jaar produceert. Zij produceren vooral producten die te maken hebben met vrijetijdsbesteding. Denk hierbij aan tuinmeubelen, sportartikelen, fietsen, fitnesapparaten, speelgoed en speeltoestellen. In 1977 kwamen Kettler ook met de eerste aluminium fiets en dit was het begin van een revolutie in de fietsenwereld. Kettler legt de focus vooral op het produceren van de meest nieuwe en innovatieve producten. Hierbij letten zij er vooral ook op dat dit gepaard gaat met het produceren van producten met een uitstekende kwaliteit en hoge gebruiksvriendelijkheid. Alle producten worden uitvoerig getest, voordat het aangeboden zal worden aan de consument.

Kettler tuinmeubelen bij de Online-kampeerwinkel.com

Bij de Online-kampeerwinkel.com bieden wij u mooie Kettler tuinmeubelen tuinsets aan die gemaakt zijn van een goede kwaliteit. De tuinsets zijn 5- of 7 delig en beschikken allen over verstelbare schoenen. De Kettle tuinstoelen zijn alleen goed stevig en 100% weerbestendig. Daarnaast kunt u de tuinstoel gemakkelijk omtoveren tot een ligstoel aan de hand van de verschillende standen. Wanneer de zon heerlijk schijnt kunt u er heerlijk bij liggen en wanneer u een lekker hapje gaat eten kunt u de stoel weer gemakkelijk terug in de juiste stand zetten.

Kettler tuinmeubelen kopen

Via onze webshop kunt u eenvoudig uw nieuwe Kettler tuinmeubelen bestellen. Het is ook mogelijk om uw Kettler tuinmeubellen tuinset naar eigen wens aan te passen, dus kom gerust langs in onze kampeerwinkel in Bergeijk om uw ideale tuinset samen te stellen. Wilt u toch nog verder oriënteren naar andere tuinsets? Kijk dan verder naar ons uitgebreide assortiment aan tuinmeubelen. Ook hebben wij een ruim aanbod aan top kampeerartikelen, waarbij u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten. Heeft u nog vragen? U kunt altijd tijdens kantooruren contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: +31 (0) 497 572 085 of via info@baxrecreatieshop.nl.