Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Lounge sets

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Loungeset

Een luxe loungeset voor uw achtertuin of vakantiehuisje? Dan is de Online Kampeerwinkel de plek op het web waar deze moet bestellen. Wij bieden u een ruim assortiment aan met kwaliteitsmerken als 4 Seasons, Bellagio, Hartman en nog veel meer. Wij hebben een prachtige loungeset voor u klaar liggen. Of u nu een loungestoel zoekt met aluminium frame of een hoekbank met comfortabele kussens: de Online Kampeerwinkel heeft het allemaal. En ook de bijbehorende tafels, voetenbankjes en handige accessoires vindt u in onze webwinkel. Bovendien zorgen wij altijd voor scherpe prijzen voor een loungeset. Regelmatig houden wij acties en prijsverlagingen waardoor u honderden euro’s kunt besparen.

Tips voor een loungeset

Om u op weg te helpen, zetten wij hier een voorbeeld van een loungeset uiteen. Samengesteld door ons om u te laten zien hoe uw loungeset eruit kan zien. Hier een voorbeeld van een fantastische 4 Season set:

4 Season loungeset

Een comfortabel hoekje in de tuin, wordt gecreëerd rondom de tafel. Met de 4 Season Aspen Coffee table hebt u de juiste hoogte waar u alles omheen kan zetten. Van de Aspen lijn zijn er nog meer fantastische tuinmeubelen die ideaal zijn voor rondom de koffietafel. Maak een hoekbank met de modular corner en de modular center-stekken van Aspen en schuif twee Aspen living chairs aan. Eventueel nog met een voetenbankje van Aspen. En neem ook een kijkje bij de 4 Seasons Siesta parasol, zodat uw loungeset klaar is voor de zomer.

Vragen en opmerkingen

Voor meer informatie over een loungeset of onze andere kampeerartikelen zoals onze tenten of aerobedden, neem contact met ons op. Wij kunnen u handige tips en adviezen geven over de ideale loungeset voor u. Bel +31(0) 497 572 085, laat een bericht achter op de site of bezoek onze prachtige showroom van 20.000 m2 aan Loo 22 in Bergeijk. Hier hebben wij de ideale loungeset voor u opgesteld. Wij kunnen u daar ook meteen tips en adviezen geven voor uw situatie. Hebt u de ideale loungeset al bij elkaar? Bestel deze dan nu op de Online Kampeerwinkel.