Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Platinum tuinmeubelen

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Platinum tuinmeubelen

Vindt u het ook altijd zo fijn om in de zomer en tijdens zonnige dagen lekker in de tuin te zitten, maar heeft u ook behoefte aan wat schaduw? Dan raden wij u aan om een parasol te nemen! Dan zit u toch nog lekker buiten, genietend van het weer en hoeft u niet bang te zijn om te verbranden in de zon. Zo kunt u comfortabel dat fijne boek uitlezen en genieten van een maaltijd zonder dat de zon in uw ogen schijnt.Wanneer u zoekt naar een parasol is het verstandig om te kijken naar Platinum tuinmeubelen. Het merk Platinum produceert namelijk de beste parasols met een hoge functionaliteit, mooi design, fijn bedieningsgemak en een sterke robuustheid dat tegen een stootje kan.

Het merk Platinum tuinmeubelen

Platinum tuinmeubelen biedt al jaren de beste parasols aan op de markt die aanvulling geeft aan uw tuin en dit compleet maakt. Alle Platinums parasols worden volgens enorme strikte richtlijnen ontworpen en geproduceerd. Daarnaast worden alle materialen zorgvuldig geselecteerd om de kwaliteit te kunnen waarborgen. De parasols moeten immers kunnen standhouden in lastige weersomstandigheden. Aan de hand van de modernste productiemethoden en strenge testen worden de uiteindelijke top parasols aangeboden aan de markt.

Platinum tuinmeubelen bij Online-kampeerwinkel.com

Toch nog niet helemaal overtuigd van de Platinum tuinmeubelen? Bij de Online-kampeerwinkel.com hebben wij een ruim assortiment aan tuinmeubelen. Ook kunt u bij ons terecht voor barbecues om uw tuin nog verder compleet te maken of top kampeerartikelen. Denk hierbij aan tenten, slaapartikelen en opblaasboten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via ons telefoonnummer: +31 9 497 572 085 tijdens kantooruren of via onze mail info@baxrecreatieshop. U kunt ook gerust langskomen bij onze showroom in Bergeijk voor persoonlijk advies of zodat u de producten zelf kan waarnemen en beoordelen.