Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Solpuri tuinmeubelen

Solpuri tuinmeubelen

Lekker een boek lezen in de tuin? Heerlijk eten in de frisse buitenlucht? Genieten van de zon en een mooi gezond kleurtje krijgen? Of een fijn dutje doen terwijl de zon op je schijnt? Denk jij hierbij ook aan genieten in uw tuin tijdens zomer of zonnige dagen en kijk je er al naar uit? Het hebben van een comfortabele tuinmeubelen is onmisbaar om optimaal te kunnen genieten in uw tuin. Laat u meenemen door de Solpuri tuinmeubelen zodat u kunt gaan genieten van zorgeloze momenten en uren van rust en ontspanning in uw eigen omgeving.

Het merk Solpuri tuinmeubelen

Het doel van Solpuri tuinmeubelen is om mensen te overtuigen met haar meubels om meer tijd buiten door te brengen. Zij geloven dat de kwaliteit van het leven verhoogd wordt, wanneer mensen minder tijd besteden binnen vier muren, wanneer dit onnodig is. Wanneer het weer ideaal is kan er ook van alles buiten worden gedaan. Om mooie designs te  kunnen blijven creëren, werkt Solpuri samen met grote interieur designers.

Solpuri tuinmeubelen creëert meubels met veel aandacht en een uistekend design. Zo wordt er gelet op de details, comfort, kwaliteit, duurzaamheid en innovatie om de meest innovatiefe en kwalitatieve producten op de markt te kunnen zetten. Een materiaal dat veel voorkomt binnen Solpuri tuinmeubelen is taekhout. Dit is een houtsoort dat afkomstig is uit Azië en een zeer goede kwaliteit heeft en robuust is. Het hout is met de hand bewerkt waardoor er bijzondere contrasten ontworpen kunnen worden. Ook geeft het de tuinmeubelen een zeer luxe uitstraling.

Solpuri tuinmeubelen bij de Online-kampeerwinkel.com

Bij onze online kampeerwinkel kunt u een ruim aanbod aan Solpuri tuinmeubelen vinden. Zo hebben wij diverse tuinsets voor u klaarstaan en losse tuinstoelen in verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils en kan iedereen iets vinden in zijn of haar stijl van dit top merk. Wij hebben ook een ruim assortiment aan tuin accessoires, zodat u uw tuin helemaal compleet kan maken. Denk hierbij aan een barbecue voor de heerlijkste maaltijd die u buitenshuis creëert of parasols, zodat u ook kan schuilen voor de zon.

Wilt u meer informatie over de Solpuri tuinmeubelen? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer: +31 (0) 497 572 085 of via de info-mail info@baxrecreatieshop.nl. U bent ook altijd welkom bij onze showroom in Bergeijk voor persoonlijk advies.