Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

SUNS tuinmeubelen

SUNS tuinmeubelen

Deze zomer gaat het helemaal worden! Wilt u ook lekker genieten van de zon en een mooi kleurtje krijgen of simpelweg genieten van het lekkere weer? Een heerlijke maaltijd in de buitenlucht? Bent u hierdoor opzoek naar een nieuwe tuinmeubelen? Denk dan eens aan een SUNS tuinmeubelen tuinset. Met de SUNS tuinmeubelen kunt u comfortabel en in stijl genieten van de zon.

Het merk SUNS tuinmeubelen

De uitstraling van de SUNS tuinmeubelen is authentiek, positief en eigenzinnig! Aan de hand van de volgende vier punten heeft SUNS tuinmeubelen een ruim assortiment van hoge kwalitatieve tuinmeubelen.

  • Materiaal: SUNS staat bekend om het gebruik van robuuste materialen. Denk hierbij aan aleminium, wicker, teak en rosewood. Deze materialen zijn bestendig tegen weersinvloeden, waardoor de levensduur langer mee gaan.
  • Design: SUNS vindt dat de vorn en functie goed in samenhang moeten zijn. Het moet comfortabel zijn, maar ook mooi om naar te kijken.
  • Innovatie: SUNS blijft zich voortdurend ontwikkelen op de punten materiaal, productieproces en constructie om zo een hoog kwalitatief product te kunnen ontwikkelen met een mooi design.
  • Kwaliteit: Hierin worden voortdurend keuzes in gemaakt op het gebied van de materiaal, constructie en de vorm. Tijdens het productieproces wordt elke stap gecontroleerd en gekeurd.

SUNS tuinmeubelen bij Online-kampeerwinkel.com

Bij onze online kampeerwinkel vindt u diverse SUNS tuinmeubelen tuinsets. Deze zijn allen van een uitstekend materiaal die robuust zijn tegen alle weerstomstandigheden en de tuinsets zijn 5 of 7 delig te verkrijgen en elke tuinset wordt geleverd met verstelbare stoelen. Deze zijn ideaal, doordat u de stoelen moeiteloos kan verstellen van een zitstand naar een ligstand. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw SUNS tuinmeubelen.

Wilt u meer weten over de SUNS tuinmeubelen tuinset? Neem dan gerust contact met ons op via info@baxrecreatieshop.nl of via ons nummer: +31 (0) 497 572 085. U bent ook altijd welkom bij onze showroom in Bergeijk. Zo kunt u de producten eerst zien en kunt u ook de tuinset eenvoudig samenstellen naar uw wensen en smaak.

Verder heeft de Online-kampeerwinkel.com een ruim assortiment kampeerartikelen, waarbij u optimaal kunt genieten van een zorgeloze vakantie. Denk hierbij aan tenten, barbecues, slaapartikelen en diverse opblaasboten en bijbehorende accessoires. Er is van alles te vinden bij de Online kampeerwinkel.