Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Tuin Sets

Tuinset

Met een tuinset van de Online Kampeerwinkel kunt u in de zomer comfortabel tafelen in de zomer. Wij hebben een breed assortiment van topmerken voor een scherpe prijs. Regelmatig vindt u in onze webshop acties en prijsverlagingen voor uw ideale tuinset van merken als:

  • Bellagio
  • 4 Seasons
  • En Hartman

Prachtige en stevige tafels afgewisseld met comfortabele tuinstoelen en sterke, zonwerende parasols vindt u bij de Online Kampeerwinkel. Bij ons kunt u eenvoudig en snel uw tuinset samenstellen en bestellen. Wij zorgen er voor dat deze snel bij u in huis is en dat u daarbij een uitstekende service krijgt.

Een voorbeeld van een tuinset

Om u alvast op weg te helpen, doen wij een suggestie voor een prachtige tuinset. Zoals een tuinset van 4 Seasons van de Refton-lijn. De Refton dining table is een prachtige, ovale eettafel met een hoogte van 75 cm, een breedte van 130 cm en een lengte van 230 cm. Het prachtige tafelblad is gemaakt van glas en dan ook eenvoudig schoon te houden. Aan deze grote eettafel kunt u eenvoudig zes gasten kwijt. Bij deze tuinset horen dan ook zes prachtige Refton Dining Chairs die perfect aansluiten bij de eettafel. Maak de tuinset af met een prachtige 4 Seasons Resort parasol.

Service en contact

Wij helpen u graag met het vinden van de ideale tuinmeubelen. Kom naar onze prachtige showroom van 20.000 m2, waar wij verschillende tuinset s voor u hebben opgezet. Onze deskundige medewerkers helpen u graag. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar. Bel naar +31(0) 497 572 085 en wij helpen u met al uw vragen en opmerkingen. Of laat een bericht achter met uw contactgegevens. Hebt u de tuinset gevonden waar u naar zoekt? Bestel deze dan nu bij de Online Kampeerwinkel. Wij zorgen er voor dat u deze binnen 3 tot 5 werkdagen in huis hebt. Een bestelling boven de €99,- wordt bovendien gratis bezorgd. Uw tuinset stelt u samen bij ons, uw specialist voor uw buitenactiviteiten.