Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Verstelbare tuinstoelen

Verstelbare tuinmeubelen

Bent u op zoek naar een nieuwe tuinstoel en wilt u gelijk het gemak van een verstelbare tuinmeubelen wat ook bekend staat als een standenstoel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij de Online-kampeerwinkel.com hebben wij een ruim aanbod aan verstelbare tuinmeubelen, zodat u altijd de geschikte en comfortabele zitting kan creëren dat past bij de gelegenheid.

Waarom verstelbare tuinmeubelen

Het hebben van verstelbare tuinmeubelen heeft enorm veel voordelen. Bij bijvoorbeeld een stoel kunt u bij elke gelegenheid comfortabel zitten zoals u het op dat moment wilt. Wanneer u heerlijk wilt genieten van de zon, kunt u de rugleuning wat verder naar achteren zetten zodat u er comfortabel bij kunt liggen. Wanneer u lekker gaat eten kunt u de rugleuning weer rechtop zetten, zodat u er stevig en goed bij zit. Vrijwel alle verstelbare tuinmeubelen hebben een standaard afmeting waardoor een tuinkussen met een hoge rug hier altijd in kan passen. Dit is ideaal voor wanneer u de verstelbare tuinmeubel in ligstand instelt en hoeft u niet van tuinkussen te wisselen.

Verstelbare tuinmeubelen verstellen

Het verstellen van verstelbare tuinmeubelen is eenvoudig, maar u moet dit wil zorgvuldig aanpakken. Bij het verstellen van stoelen kunt u de stoel makkelijk beschadigen door de armleggers niet in de juiste positie te leggen. Om dit te voorkomen moet u ervoor zorgen dat de beide armleuningen tegerlijkertijd op worden getild. U kunt de rugleuning dan gemakkelijk naar voren of achteren schuiven. Let er wel op dat beide armleuningen recht worden gezet op dezelfde stand wanneer u de juiste stand bepaald heeft. Wanneer u zorgvuldig met verstelbare tuinmeubelen omgaat, zal deze ook veel langer meegaan.

Verstelbare tuinmeubelen bestellen

U kunt uw verstelbare tuinmeubelen eenvoudig en snel bestellen bij de online kampeerwinkel. Hier hebben wij een mooi en ruim assortiment aan tuinmeubelen voor u klaarstaan van de beste merken in tuin artikelen zoals Hartman, 4 Seasons en Bellagio. Ook hebben we de mooiste barbecues in ons assortiment, zodat u uw tuin helemaal compleet kan maken. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen en wanneer u de producten eerst wilt zien, kunt u altijd langskomen bij onze showroom.