Onderdeel van
Bax Totaalrecreatie BV

U heeft niets in uw winkelwagen.

  • Achteraf betalen
  • Veilig betalen
  • 25.000 m² aan showroom
  • Levertijd binnen 2 werkdagen
  • Gratis verzending v.a. € 99,-

Voortenten & Luifels

Voortenten

Nog op zoek naar goede voortenten? Stop dan met zoeken en kom naar de Online Kampeerwinkel. Wij hebben een ruim assortiment aan de beste voortenten voor u. Al onze voortenten zijn gemaakt van hoge kwaliteit en te bestellen voor een scherpe prijs. In onze webwinkel vindt u voortenten van kwaliteitsmerken als:

Kijk naar uw favoriete voortenten en kies de voortent die het beste geschikt is voor uw camper of caravan. Denk bijvoorbeeld aan onze Unico voortenten, waarvan verschillende modellen door de ANWB en kampeertijdschrift KCK geroemd en geprijsd zijn.

Waar u op moet letten bij voortenten

Schaft u een voortent aan voor uw camper of caravan, dan zijn er een aantal belangrijke zaken waar u op moet letten. Zo is het handig als uw voortent aansluit op de camper of caravan waar u mee reist. Het is altijd handig om de afmetingen van de voortent en die van de caravan te checken. De voortenten in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Zoek de afmeting van de voortent die past bij uw kampeervoertuig. Bij het opzetten van uw voortent is het belangrijk dat u de stappen nauwkeurig volgt om te voorkomen dat regenwater binnendringt tijdens uw verblijf. Vooral bij caravans die een langdurige tijd onbewoond blijven (u heeft een vaste plaats op een camping), is het niet prettig om eerst alles te moeten schoonmaken voordat uw vakantie begint.

Service en contact

Meer weten over de voortenten in ons assortiment? Klik dan op de voortent waar u naar zoekt. Hier vindt u alle technische eigenschappen van een voortent. Hebt u andere vragen en/of opmerkingen over onze voortenten? Bel +31(0) 497 572 085, laat een bericht achter op onze site of vraag het één van onze deskundige medewerkers in onze showroom in Bergeijk. Hier vindt u 20.000 m2 aan kampeerplezier. Bij online bestellen van onze voortenten, profiteert u van onze fantastische voordelen. Wij leveren voortenten binnen 3 tot 5 werkdagen, u betaalt veilig online en een bestelling boven de €99,- wordt gratis verzonden. Voortenten bestelt u dus in de webshop van de Online Kampeerwinkel, uw outdoorspecialist.